Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠερικοπές στο ανώτερο διοικητικό της προσωπικό ανακοίνωσε χτες η British Airways

Περικοπές στο ανώτερο διοικητικό της προσωπικό ανακοίνωσε χτες η British Airways

Έχοντας ως κύριο στόχο την μείωση του κόστους λειτουργίας της εταιρίας, έπειτα και από την άνοδο των τιμών καυσίμων,ο ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής της British Airways, κ. Willie Walsh, που ανέλαβε […]

Έχοντας ως κύριο στόχο την μείωση του κόστους λειτουργίας της εταιρίας, έπειτα και από την άνοδο των τιμών καυσίμων,<...>ο ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής της British Airways, κ. Willie Walsh, που ανέλαβε καθήκοντα μόλις πριν 2 μήνες, ανακοίνωσε χτες ότι θα προβεί στην κατάργηση 597 διοικητικών θέσεων εργασίας ή του 35% του ανώτερου διοικητικού προσωπικού της εταιρίας.

Η εταιρία θα εξοικονομήσει 50 εκατ. λίρες Αγγλίας (86 εκατ. δολ.) μέχρι τον Μάρτιο του 2007 με αυτές τις περικοπές, ποσό το οποίο θα μπορέσει στη συνέχεια να διαθέσει σε επενδύσεις.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι περικοπές προσωπικού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της British Airways, θα επηρεάσουν όλα τα τμήματα της αεροπορικής εταιρίας (οικονομικό, πωλήσεων, πτητικών λειτουργιών και εξυπηρέτησης πελατών).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024