Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠερικοπή στις προμήθειες των πρακτόρων και από την KLM

Περικοπή στις προμήθειες των πρακτόρων και από την KLM

Η αεροπορική εταιρία KLM UK, πρόκειται να ακολουθήσει τα βήματα της British Airways στη Βρετανία, κάνοντας περικοπές στις προμήθειες των πρακτόρων στις αρχές του επόμενου χρόνου. Η KLM UK αποκάλυψε […]

Η αεροπορική εταιρία KLM<.> UK, πρόκειται να ακολουθήσει τα βήματα της British Airways στη Βρετανία, κάνοντας περικοπές<...> στις προμήθειες των πρακτόρων στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Η KLM UK αποκάλυψε τα σχέδιά της και ανακοίνωσε ότι εξετάζει τρεις περιπτώσεις για να σχηματίσει ένα νέο σύστημα πληρωμών. Το πρώτο σύστημα είναι παρόμοιο με αυτό της British Airways (sector fee system). Το δεύτερο σύστήμα θα έχει σχέση με την παραγωγικότητα του κάθε πράκτορα, δηλαδή θα δίνεται ένα ποσόν για κάθε εισιτήριο που θα κατοχυρώνουν οι πράκτορες. Ήδη αυτό το σύστημα θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τον επόμενο Ιανουάριο στις Κάτω Χώρες. Η τρίτη περίπτωση είναι να μειώσει τις τρέχουσες προμήθειες του 10%.

Η αεροπορική εταιρία έστειλε ήδη γράμματα σε 7.000 Βρετανούς πράκτορες για να τους προειδοποιήσει για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν. Ο διευθυντής πωλήσεων της KLM UK, κ. Tony Le Masurier, δήλωσε ότι δεν θα κάνουν βεβιασμένες κινήσεις, και θα προσπαθήσουν να δουν ποιες θα είναι οι εμπορικές συνέπειες από όποια μέθοδο κι αν ακολουθήσουν. Επίσης, δήλωσε ότι ελπίζουν με τις αλλαγές αυτές να έχουν μόνο κέρδος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024