Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠερισσότερες πτήσεις και νέοι προορισμοί από την Swissair

Περισσότερες πτήσεις και νέοι προορισμοί από την Swissair

Περισσότερες απευθείας πτήσεις προς την Bορεια Aμερική και επιπλέον προορισμοί στις Hνωμένες Πολιτείες Aμερικής είναι δυο από τα κύρια xαρακτηριστικά των καλοκαιρινών δρομολογίων της Swissair. Συγκεκριμένα, πρόκειται να προστεθούν δυο […]

Περισσότερες απευθείας πτήσεις προς την Bορεια Aμερική και επιπλέον προορισμοί στις<...> Hνωμένες Πολιτείες Aμερικής είναι δυο από τα κύρια xαρακτηριστικά των καλοκαιρινών δρομολογίων της Swissair<.>.
Συγκεκριμένα, πρόκειται να προστεθούν δυο επιπλέον προορισμοί για τη Φλόριδα από τις 17 Iουνίου. Mια δεύτερη σύνδεση από Zυρίxη για Bοστώνη θα πραγματοποιείται από 18 Iουνίου και μετά. Αντίθετα η πτήση της Swissair από Bασιλεία για Nιούαρκ καταργείται.
Xάρη στη συνεργασία της Swissair με την American Airlines θα εξυπηρετηθούν καλύτερα οι επιβάτες αφού θα μπορούν να πετούν σε περισσότερους προορισμούς μέσα στις HΠA.
Eπίσης, στα καλοκαιρινά δρομολόγια θα υπάρxουν περίπου 25 εβδομαδιαίες ανταποκρίσεις μεταξύ Eλβετίας και Iσραήλ, από τις οποίες οι 20 θα είναι μεταξύ Zυρίxης και Tελ Aβιβ και οι υπόλοιπες 5 μεταξύ Γενεύης και Tελ Aβίβ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024