Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠερισσότερες πτήσεις προς Κίνα στο δίκτυο της Lufthansa

Περισσότερες πτήσεις προς Κίνα στο δίκτυο της Lufthansa

Τη φετινή χρονιά των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, η Lufthansa επεκτείνει το δίκτυο δρομολογίων της από τρεις σε πέντε προορισμούς προς την Κίνα. Από το καλοκαίρι του 2008 θα […]

Τη φετινή χρονιά των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, η Lufthansa επεκτείνει το δίκτυο δρομολογίων της από τρεις σε πέντε προορισμούς προς την Κίνα. Από το καλοκαίρι του 2008 θα αρχίσουν να εκτελούνται οι πρώτες πτήσεις<...>από ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία προς τους νέους προορισμούς Nanjing, μέσω Φρανκφούρτης και Shenyang, μέσω Μονάχου, παράλληλα με τα ισχύοντα δρομολόγια προς Πεκίνο, Σαγκάη και Γκουανγκζού (Καντόνα). Και οι δύο νέοι προορισμοί θα εξυπηρετούνται με αεροσκάφος Airbus A340-300, χωρητικότητας 221 επιβατών σε Πρώτη Θέση, Οικονομική Θέση και θέση Business.

Μαζί με τα δρομολόγιά της προς τους νέους προορισμούς, ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Γερμανίας θα εκτελεί συνολικά 58 πτήσεις την εβδομάδα προς τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και το Χονγκ Κονγκ, μέσω των κόμβων της στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο.

«Ανάμεσα στις ευρωπαϊκές εταιρίες, η Lufthansa προσφέρει μακράν τα καλύτερα δρομολόγια προς Κίνα, με τις περισσότερες εβδομαδιαίες, απευθείας πτήσεις και το μεγαλύτερο εύρος προορισμών. Με τη σταθερή επέκταση του δικτύου μας και με τις νέες κινεζικές αεροπορικές εταιρίες – μέλη της Star Alliance, βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για τον παγκόσμιο ανταγωνισμό στην Ασία, τώρα αλλά και στο μέλλον», δήλωσε ο κ. Paulo Yoshikawa.

Με το παγκόσμιο δίκτυό της, η Lufthansa έχει γίνει μια από τις ηγέτιδες αεροπορικές εταιρίες στην Ασία και επεκτείνεται διαρκώς. Με 35 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Ιαπωνία και περισσότερες από 60 πτήσεις την εβδομάδα προς Ινδία, η αεροπορική εταιρία προσφέρει άνετες ανταποκρίσεις και για τους ταξιδιώτες από Αθήνα. Μαζί με τις συνεργάτιδες αεροπορικές εταιρίες, ακόμη περισσότερες συνδέσεις είναι εφικτές.

Απευθείας πτήσεις προσφέρονται προς Ναγκόγια, Οσάκα και Τόκιο της Ιαπωνίας, καθώς και στο Μπανγκαλόρ, το Μουμπάι, το Τσενάι, το Δελχί, το Χαϊντεραμπάντ, την Καλκούτα και το Πούνε της Ινδίας. «Σήμερα, η Ασία είναι πιθανότατα η πιο ελκυστική αγορά με ισχυρή δυναμική για παγκόσμιες επιχειρήσεις», εξήγησε ο κ. Paulo Yoshikawa, συμπληρώνοντας: «Συνεπώς, η Lufthansa όχι μόνο προσφέρει τακτικές συνδέσεις- και από Αθήνα- προς αυτές τις αγορές του μέλλοντος, αλλά ο γερμανικός αερομεταφορέας προσφέρει επιπλέον υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε αυτά τα δρομολόγια, παρέχοντας τοπικά γεύματα και διεθνή πληρώματα».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024