Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρόγραμμα ανταμοιβής μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την British Airways

Πρόγραμμα ανταμοιβής μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την British Airways

Το πρόγραμμα ανταμοιβής μικρών και μεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων «On Business» παρουσίασε χτες η British Airways. Το «On Business» έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθά τις επιχειρήσεις εκείνες που τρία τουλάχιστονστελέχη […]

Το πρόγραμμα ανταμοιβής μικρών και μεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων «On Business» παρουσίασε χτες η British Airways. Το «On Business» έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθά τις επιχειρήσεις εκείνες που τρία τουλάχιστον<...>στελέχη τους ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ώστε να επωφελούνται κατά το μέγιστο δυνατόν, κερδίζοντας πόντους, οι οποίοι στη συνέχεια εξαργυρώνονται με επιπλέον πτήσεις ή αναβάθμιση καμπίνας.

Οι εταιρίες-μέλη του «On Business» κερδίζουν πόντους από όλες τις πτήσεις που εκτελούν οι υπάλληλοί τους. Οι πόντοι καταγράφονται σε έναν ειδικό λογαριασμό «On Business», τον οποίο χειρίζεται ο διαχειριστής της εταιρίας μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας. Οι πόντοι που πιστώνονται στον λογαριασμό μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την αγορά εισιτηρίων ή για αναβάθμιση θέσης, σύμφωνα με την προτίμηση της εταιρίας. Επιπλέον, οι χρήστες του «On Business» θα μπορούν να επωφελούνται και από τις αποκλειστικές προσφορές του προγράμματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024