Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρόβλημα σε κινητήρα παρουσίασε και πάλι αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών

Πρόβλημα σε κινητήρα παρουσίασε και πάλι αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών

Πρόβλημα στον έναν κινητήρα του παρουσίασε και πάλι, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών, τύπου Airbus A320,που εκτελούσε το βράδυ της Τετάρτης την πτήση Παρίσι – Λάρνακα, […]

Πρόβλημα στον έναν κινητήρα του παρουσίασε και πάλι, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών, τύπου Airbus A320,<...>που εκτελούσε το βράδυ της Τετάρτης την πτήση Παρίσι – Λάρνακα, με 51 επιβάτες. Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, αφού διαπίστωσε σπινθήρες στον κινητήρα, τον έσβησε και κατάφερε, χάρη στους σωστούς χειρισμούς του, να επιστρέψει το αεροσκάφος με απόλυτη ασφάλεια στο Παρίσι, χωρίς επιβάτες και πλήρωμα να διατρέξουν τον παραμικρό κίνδυνο.

Μετά και από το δεύτερο αυτό περιστατικό, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών, κ. Λάζαρος Σαββίδης, διέταξε έρευνα, ώστε να ελεγχθούν οι κινητήρες και των εφτά αεροσκαφών του ιδίου τύπου των Κυπριακών Αερογραμμών και να ετοιμασθεί έκθεση για τις ώρες πτήσεις, την κατάστασή τους και τη συντήρηση της οποίας έχουν τύχει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024