Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΨηφοφορία για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών

Ψηφοφορία για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών

Τα 116 μέλη της συντεχνίας πιλότων των Κυπριακών Αερογραμμών (ΠΑΣΥΠΙ) καλούνται με ψηφοφορία να τοποθετηθούν κατά πόσον αποδέχονται ή όχι το σχέδιο αναδιάρθρωσης του κρατικού αερομεταφορέα της Κύπρου, που προνοεί […]

Τα 116 μέλη της συντεχνίας πιλότων των Κυπριακών Αερογραμμών (ΠΑΣΥΠΙ) καλούνται με ψηφοφορία να τοποθετηθούν κατά πόσον<...> αποδέχονται ή όχι το σχέδιο αναδιάρθρωσης του κρατικού αερομεταφορέα της Κύπρου, που προνοεί για τους πιλότους εξοικονομήσεις 2,4 εκατ. λιρών.

Οι κάλπες άνοιξαν για την ψηφοφορία προχθές και θα κλείσουν σήμερα Πέμπτη, αφού σύμφωνα με το Καταστατικό της συντεχνίας η ψηφοφορία διαρκεί 72 ώρες.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΣΥΠΙ Τάσος Χριστοφίδης είπε ότι σε Γενική Συνέλευση των μελών που άρχισε προχθές, αφού εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα, υποβλήθηκε ψήφισμα για έγκριση ή απόρριψη από τα μέλη, που προνοεί εξοικονομήσεις 2,4 εκ. λιρών από τους πιλότους, όπως προβλέπεται και στο σχέδιο αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών.

Επίσης, χθες το αργά βράδυ αναμενόταν να δοθεί απάντησή της Συντεχνίας Αεροσυνοδών των Κυπριακών Αερογραμμών (ΣΥΠΚΚΑ) στο κατά πόσον τα μέλη της αποδέχονται ή όχι το σχέδιο αναδιάρθρωσης του κρατικού αερομεταφορέα της Κύπρου, που προνοεί για τους αεροσυνοδούς εξοικονομήσεις 3,3 εκατ. λιρών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024