Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤα ‘βρήκαν’ οι πιλότοι με την Lufthansa

Τα ‘βρήκαν’ οι πιλότοι με την Lufthansa

Στο τέλος της φαίνεται να βρίσκεται η μεγαλύτερη αντιπαράθεση στην 75χρονη ιστορία της Lufthansa με τους πιλότους της εταιρίας μετά από συμφωνία που προβλέπει αύξηση 20% στους μισθούς του προσωπικού. […]

Στο τέλος της φαίνεται να βρίσκεται η μεγαλύτερη αντιπαράθεση στην 75χρονη ιστορία της Lufthansa<.> με τους πιλότους της εταιρίας μετά από συμφωνία που προβλέπει αύξηση<...> 20% στους μισθούς του προσωπικού.

Υπολογίζεται ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις των πιλότων στοίχισαν στην αεροπορική εταιρία 34,075 δισ. δρχ. Όπως μετέδωσε το BBC, η ηγεσία της ένωσης των πιλότων (Vereinigung Cockpit) ανακοίνωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της εταιρίας -υπό τη μεσολάβηση του πρώην ΥΠΕΞ της Γερμανίας Χανς Ντίτριχ Γκένσερ- είχαν ευτυχή κατάληξη. "Επρόκειτο για τιτάνια προσπάθεια, αλλά ολοκληρώθηκε" δήλωσε ο εκπρόσωπος της Vereinigung Cockpit, Γκέοργκ Φόνγκερν.

Με τη συμφωνία τερματίζεται η πολύμηνη αντιπαράθεση στους κόλπους της Lufthansa, που οδήγησε στην ακύρωση περισσότερων από 100 πτήσεων κατά τη διάρκεια της διήμερης απεργίας των πιλότων τον περασμένο μήνα.

Ο εκπρόσωπος της ένωσης των πιλότων αρνήθηκε να σχολιάσει τους όρους της συμφωνίας. Ωστόσο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, οι δύο πλευρές αποδέχτηκαν την πρόταση του Γκένσερ για αυξήσεις 20% στους μισθούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024