Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤαξιδιωτικά πακέτα της Emirates για το Μουντιάλ 2010
Πακέτα μέσω συγκεκριμένων ταξιδιωτικών γραφείων

Ταξιδιωτικά πακέτα της Emirates για το Μουντιάλ 2010

Η Emirates δημιούργησε ειδικά ταξιδιωτικά πακέτα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2010 (FIFA World Cup). Ως ο επίσημος ταξιδιωτικός Οργανισμός για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2010, το οποίο θα διεξαχθεί […]

Η Emirates δημιούργησε ειδικά ταξιδιωτικά πακέτα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2010 (FIFA World Cup). Ως ο επίσημος<...> ταξιδιωτικός Οργανισμός για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2010, το οποίο θα διεξαχθεί στη Νότια Αφρική, η Emirates προσφέρει ταξιδιωτικά πακέτα τα οποία συμπεριλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, μεταφορά και εισιτήρια αγώνων.

Η εταιρεία προωθεί τα πακέτα “Ακολούθησε την ομάδα σου”, μέσω συγκεκριμένων ταξιδιωτικών γραφείων και μέσω διαδικτύου στο emirates.com/fifa, που αποτελεί την απόδειξη της δέσμευσης της Emirates στον αθλητισμό και σε όλους τους οπαδούς. Η Emirates προσφέρει τη δυνατότητα στους οπαδούς να ακολουθήσουν οποιαδήποτε από τις 32 ομάδες που έχουν προκριθεί. Τα πακέτα καλύπτουν κάθε δυνατή πιθανότητα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των προκριματικών αγώνων.

Στην Ελλάδα η Emirates συνεργάζεται με το ταξιδιωτικό γραφείο AKTINA Travel, όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να πραγματοποιούν τις κρατήσεις των πακέτων.

Ο Richard Vaughan, Emirates’ Divisional Senior Vice President, Commercial Operations Worldwide, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι που μπορούμε να προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες μας στους οπαδούς των ομάδων παγκοσμίως. Η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι μοναδική εμπειρία ζωής για πολλούς φιλάθλους και σκοπός μας είναι να τους προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη FIFA σε αυτό το συναρπαστικό γεγονός, καθώς αποδεικνύουμε τη συνεχόμενη υποστήριξη μας στο άθλημα του ποδοσφαίρου και πιστεύουμε ότι με αυτό το πακέτο προσφέρουμε το πνεύμα του αθλητισμού στους πελάτες μας”.

Ο Thierry Weil, FIFA Director Marketing Division, ανέφερε: “Στη διοργάνωση, FIFA, είμαστε πεπεισμένοι ότι η Emirates θα προσφέρει στους φιλάθλους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου μοναδικές ταξιδιωτικές προσφορές για να βρεθούν στη Νότια Αφρική και να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της FIFA, το οποίο ξεκινά στο “South Africa Soccer City Stadium” σε 4 μήνες, είναι ένα γεγονός το οποίο δεν πρέπει να χάσετε και σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε στο τουρνουά παρά μόνο απολαμβάνοντας την πολυτελή φιλοξενία και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Emirates κατά τη διάρκεια της πτήσης”.

Η Emirates θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής πέντε καθημερινών πτήσεων προς τη Νότια Αφρική από το δίκτυο της στις 6 ηπείρους, με τη δυνατότητα οι οπαδοί να ταξιδέψουν στο Γιοχάνεσμπουργκ, το οποίο φιλοξενεί 15 αγώνες συμπεριλαμβανομένων των αγώνων έναρξης και τον τελικό, ενώ το Κέιπ Τάουν θα φιλοξενήσει 8 αγώνες και το Ντέρμπαν 7 αγώνες.

Η συνεργασία της Emirates με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) ξεκίνησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2006 όταν υπήρξε η πρώτη αεροπορική εταιρεία χορηγός στον αθλητικό διαγωνισμό. Ακολουθώντας την επιτυχία της εκδήλωσης στη Γερμανία, η Emirates συνέδεσε το κύρος της ως ο Επίσημος Συνεργάτης της μέχρι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024