Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤην Αθήνα με την Ατλάντα ενώνει από τις 30 Μαΐου η Delta Air Lines

Την Αθήνα με την Ατλάντα ενώνει από τις 30 Μαΐου η Delta Air Lines

Την έναρξη απευθείας πτήσεων με wide-body αεροσκάφη, από τον υπερατλαντικό της κόμβο στο Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta International Airportκαι το νέο New York John F. Kennedy International Airport, προς 11 νέες […]

Την έναρξη απευθείας πτήσεων με wide-body αεροσκάφη, από τον υπερατλαντικό της κόμβο στο Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport<...>και το νέο New York John F. Kennedy International Airport, προς 11 νέες αγορές στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή σχεδιάζει η Delta Air Lines. Με την επέκταση αυτή, η Delta θα γίνει η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο σε υπερατλαντικές πτήσεις. Στο πλαίσιο της επέκτασης αυτής, η Delta ανακοινώνει μια νέα απευθείας πτήση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς την Ατλάντα, που θα αρχίσει στις 30 Μαΐου 2006.

Σχολιάζοντας τη νέα πτήση Αθήνα – Ατλάντα, ο κ. Loren Neuenschwander, Διευθύνων Σύμβουλος της Delta για την περιοχή του Ατλαντικού δήλωσε τα εξής: “Οι Έλληνες πελάτες μας θα απολαύσουν τα πλεονεκτήματα της νέας σύνδεσης με την Ατλάντα, συμπεριλαμβανομένης της άνεσης των ανταποκρίσεων προς 194 προορισμούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, με μία μόνο στάση. Η νέα αυτή πτήση προς το μεγαλύτερο κόμβο της Delta και βασικό κόμβο διεθνών πτήσεων προσφέρει πρόσθετη άνεση και ταξιδιωτικές επιλογές για τους επιβάτες από Ελλάδα, που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή, μαζί με πολυάριθμες δυνατότητες για τους αποστολείς φορτίου και εμπορευμάτων”.

Επιπρόσθετα, να σημειωθεί ότι το 2006 η Delta θα αρχίσει την ανανέωση του εσωτερικού των αεροσκαφών ολόκληρου του διεθνούς στόλου της, ώστε να κάνει την εμπειρία του ταξιδιού ακόμη πιο άνετη για τους διεθνείς πελάτες.

“Η αύξηση των διεθνών πτήσεων από το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του επιθετικού και με επίκεντρο τον πελάτη σχεδίου μετασχηματισμού μας”, δήλωσε από την πλευρά του ο Chief Executive Officer της Delta, κ. Gerald Grinstein. “Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να φέρουμε τις βραβευμένες υπηρεσίες της BusinessElite σε περισσότερους από τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Από τον Ιανουάριο, έχουμε ανακοινώσει τις προθέσεις μας να εξυπηρετήσουμε περισσότερες από 50 νέες διεθνείς αγορές, κάνοντας τη Delta τον πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο Αμερικανικό αερομεταφορέα ανάμεσα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική” κατέληξε.

Ο κ. Glen Hauenstein, επικεφαλής Network and Revenue του Delta Management δήλωσε τα εξής: “Η Delta κάνει τολμηρά βήματα ώστε να γίνει ο αερομεταφορέας – σημαία της Αμερικής και με υπερηφάνεια προσφέρουμε στους πελάτες μας διευρυμένες επιλογές στους κόμβους τόσο της Ατλάντα, όσο και της Νέας Υόρκης – JFK”. Στη συνέχεια πρόσθεσε “ο εκτεταμένος wide-body στόλος της Delta θα επιτρέψει γρήγορη ανάπτυξη και από τους δύο κόμβους, καθώς μεταφέρουμε έναν μεγάλο αριθμό wide-body αεροσκαφών από το εσωτερικό προς το διεθνές μας δίκτυο κάνοντας τη Delta No. 1 αεροπορική εταιρία με άνετα wide-body αεροσκάφη πάνω από τον Ατλαντικό”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Delta Air Lines είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο όσον αφορά στον αριθμό των επιβατών που μεταφέρει και η ηγετική Αμερικανική αεροπορική εταιρία σε υπερατλαντικές πτήσεις, προσφέροντας καθημερινές πτήσεις σε 506 προορισμούς σε 91 χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024