Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒρετανός δικηγόρος μηνύει Ολυμπιακή και Air France

Βρετανός δικηγόρος μηνύει Ολυμπιακή και Air France

Μηνύσεις εναντίον της Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Air France αποφάσισε να υποβάλει Βρετανός δικηγόρος, θεωρώντας ότι είναι υπεύθυνες για τη θρόμβωση που υπέστη σε πτήσεις των αεροσκαφών τους. Σύμφωνα με […]

Μηνύσεις εναντίον της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> και της Air France αποφάσισε να υποβάλει Βρετανός δικηγόρος<...>, θεωρώντας ότι είναι υπεύθυνες για τη θρόμβωση που υπέστη σε πτήσεις των αεροσκαφών τους.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση της εφημερίδας Daily Telegraph ο 35χρονος Lary Lewis, που εργάζεται στο Παρίσι, κατηγορεί τις γαλλικές και ελληνικές αερογραμμές επειδή δεν τον ενημέρωσαν σχετικά με τους κινδύνους που διατρέχει ο επιβάτης να εμφανίσει θρόμβους στο αίμα του, όταν κάθεται επί πολλές ώρες σε άβολη στάση, λόγω στενότητας χώρου -μία πάθηση που ονομάζεται "σύνδρομο της οικονομικής θέσης".

Ο Lewis εισήχθη στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες μετά τη διάγνωση θρόμβου στους πνεύμονες, γεγονός που εγκυμονεί μεγάλο κίνδυνο για την υγεία του, τονίζει η βρετανική εφημερίδα.

Ο ίδιος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι ο θρόμβος δημιουργήθηκε μετά το ταξίδι του από το Παρίσι στην Αθήνα, με επιστροφή, και από το Παρίσι στη Λα Ροσέλ της δυτικής Γαλλίας λίγες ημέρες αργότερα.

"Οι αεροπορικές εταιρείες ήταν κατά πάσα πιθανότητα ενημερωμένες σχετικά με το θέμα, όμως δεν με προειδοποίησαν ούτε και μου πρότειναν κάποια μέτρα για να αποφύγω το πρόβλημα" τόνισε ο δικηγόρος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024