Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και Mobileairtickets.gr: Εφαρμογή για αναζήτηση και κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων στο facebook
Τεχνολογία

airtickets.gr: Εφαρμογή για αναζήτηση και κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων στο facebook

Με τη νέα, αποκλειστική υπηρεσία Social & Fly της airtickets.gr μπορεί κανείς να κάνει κράτηση μέσα από το Facebook, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Η airtickets.gr σχεδίασε και υλοποίησε την πρώτη μηχανή αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων στα Social Media.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στην εταιρική σελίδα της airtickets.gr στο Facebook και δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα αναζήτησης και αγοράς αεροπορικού εισιτηρίου, μέσα από ένα εξελιγμένο και ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον.

Η airtickets.gr επενδύει συνεχώς σε τεχνολογίες αιχμής, διατηρεί πάντοτε ως βασικό στόχο την απρόσκοπτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Έχοντας ολοκληρώσει 13 χρόνια επιτυχημένης πορείας, βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής τουριστικής αγοράς ως η No1 ταξιδιωτική επιχείρηση σε πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων (σύμφωνα με στοιχεία της IATA).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024