Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣτην Aegean τον πρώτο λόγο τον έχει ο επιβάτης με την ενέργεια 'Aegean YourWay'
Αεροπορικές εταιρείες

Στην Aegean τον πρώτο λόγο τον έχει ο επιβάτης με την ενέργεια 'Aegean YourWay'

Μέσω της ενέργειας Aegean YourWay, το κοινό έχει τη δυνατότητα να εκφράσει ανοιχτά τις πραγματικές ανάγκες και προτιμήσεις του και θα έχει τον πρώτο λόγο στην επιλογή του 'που' και του 'πως' των μελλοντικών του ταξιδιών.

Σε συνέχεια της επένδυσης της Aegean για την αγορά έως 42 υπερσύγχρονων Αirbus A320neo, σηματοδοτείται, σύμδφωνα με την ίδια την εταιρεία, η έναρξη μίας νέας εποχής για την Aegean και το επιβατικό κοινό στο άμεσο μέλλον. Τα αεροσκάφη νέας γενιάς θα προσφέρουν δυνατότητες σχεδιασμού και παροχής νέων υπηρεσιών, καθώς και αυξημένη εμβέλεια για πρόσβαση σε νέους προορισμούς.

Στο στάδιο αυτό της περαιτέρω εξέλιξης της εταιρείας και με γνώμονα τη διαρκή ικανοποίηση κάθε επιβάτη σε όλα τα στάδια του ταξιδιού, η Aegean δίνει ακόμα πιο ενεργό ρόλο σε κάθε Έλληνα και τον καλεί να διαμορφώσουν από κοινού το ταξίδι του αύριο, μέσω της νέας της πρωτοβουλίας Aegean YourWay.

Μέσω της ενέργειας, Aegean YourWay, το κοινό έχει τη δυνατότητα να εκφράσει ανοιχτά τις πραγματικές ανάγκες και προτιμήσεις του και θα έχει τον πρώτο λόγο στην επιλογή του “που” και του “πως” των μελλοντικών του ταξιδιών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024