Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνάντηση Turkish Airlines με την υπουργό Τουρισμού
Αεροπορικές εταιρείες

Συνάντηση Turkish Airlines με την υπουργό Τουρισμού

Η υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, συναντήθηκε πρόσφατα με τη γενική διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα Gulay Ozturk, σε μία προσπάθεια των δύο πλευρών να προωθήσουν πιθανές, κοινές ενέργειες για την ώθηση της ροής του εισερχόμενου τουρισμού.

Το Υπουργείο Τουρισμού υποδέχτηκε προσφατα στα γραφεία του, την αποστολή της Turkish Airlines. Η υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε με τη γενική διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα Gulay Ozturk, σε μία προσπάθεια μεταξύ των δύο πλευρών, να εξετάσουν και να προωθήσουν πιθανές, κοινές ενέργειες για την ώθηση της ροής του εισερχόμενου τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα κοινής προώθησης της Ελλάδας και της Τουρκίας, με τη δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων, ενώ επίσης, η ατζέντα περιελάμβανε το θέμα της διευκόλυνσης των θεωρήσεων visa. Οι δύο πλευρές, εξέφρασαν την επιθυμία και πρόθεσή τους να συνεργαστούν στο άμεσο μέλλον, για την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η Turkish Airlines, από την πλευρά της, εξέφρασε τη διαθεσιμότητα και ετοιμότητά της να βοηθήσει το υπουργείο οποιαδήποτε στιγμή αυτό ζητηθεί.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024