Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΝέο κανονισμό για γεύματα χωρίς τρανς λιπαρά εφαρμόζει η Royal Caribbean International

Νέο κανονισμό για γεύματα χωρίς τρανς λιπαρά εφαρμόζει η Royal Caribbean International

Η Royal Caribbean International αποφάσισε να τροποποιήσει τη μέθοδο παρασκευής των γευμάτων της έτσι ώστε από την 1η Μαρτίου να μην περιέχουν τρανς λιπαρά. Το νέο μέτρο αναμένεται να εφαρμοστεί […]

Η Royal Caribbean International αποφάσισε να τροποποιήσει τη μέθοδο παρασκευής των γευμάτων της έτσι ώστε από την 1η Μαρτίου να μην περιέχουν τρανς λιπαρά. Το νέο μέτρο αναμένεται να εφαρμοστεί σε όλα τα εστιατόρια<...>των πλοίων του στόλου της έως το τέλος του έτους.

Τα τρανς λιπαρά οξέα προέρχονται από φυτικά λίπη, τα οποία υφίστανται υδρογόνωση και ευθύνονται, σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, για την πρόκληση επικίνδυνων ασθενειών όπως είναι ο διαβήτης, η υψηλή αρτηριακή πίεση και τα αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης.

Η Royal Caribbean λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τα αιτήματα των πελατών, που έχουν ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις και αφορούν στην προετοιμασία ενός μενού, είτε με χαμηλή περιεκτικότητα λιπαρών, είτε ειδικά διαμορφωμένων για άτομα με σοβαρές αλλεργίες. Η δέσμευση της εταιρίας στους πελάτες της, αυξάνεται διαρκώς, φτάνοντας έτσι σε νέο επίπεδο με γεύματα που μαγειρεύονται με πιο υγιεινά έλαια σε όλα τα εστιατόρια σε κάθε πλοίο του στόλου.

“Το λάδι για τηγάνισμα χωρίς τρανς λιπαρά θα αντικαταστήσει το παλιό pour-and-fry λάδι, το οποίο χρησιμοποιούσαμε αρχικά κατά την προετοιμασία του φαγητού και θα προστεθούν στο μενού της Royal Caribbean εντελώς νέα γεύματα, τα οποία δεν θα περιέχουν τρανς λιπαρά ή υδρογονωμένα λίπη” δήλωσε ο κ. Michael Bayley, Αντιπρόεδρος της Total Guest Satisfaction. “Με τον τρόπο αυτό θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας πιο υγιεινές μερίδες των αγαπημένων τους φαγητών διατηρώντας αναλλοίωτη τόσο την γεύση και όσο και τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας”.

Από σήμερα κιόλας η Royal Caribbean συνεργάζεται στενά με όλους τους υπευθύνους εστίασης και τροφοδοσίας για να εξασφαλίσει ότι η πλήρης μετάβαση από το υπάρχον μενού σε αυτό χωρίς τρανς λιπαρά θα έχει ολοκληρωθεί σε όλα τα πλοία του στόλου μέχρι το τέλος αυτού του έτους.

“Έχουμε παρατηρήσει αλλαγή στις lifestyle επιλογές των πελατών της Royal Caribbean. Οι πελάτες μας είναι δραστήριοι και ιδιαίτερα συνειδητοποιημένοι όσον αφορά στην υγεία τους”, δήλωσε ο κ. Bayley και κατέληξε “η επένδυση που κάνουμε για ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024