Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑλλη μία διεθνής διάκριση για τα Helios Hotels & Resorts

Αλλη μία διεθνής διάκριση για τα Helios Hotels & Resorts

Σε εκδήλωσε που έγινε στο ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης, ανακοινώθηκαν για φέτος τα World Travel Awards, στις τουριστικές επιχειρήσεις που τόσο οι τουριστικοί πράκτορες, όσο και οι ευχαριστημένοι πελάτες, […]

Σε εκδήλωσε που έγινε στο ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης, ανακοινώθηκαν για φέτος τα World Travel Awards, στις τουριστικές επιχειρήσεις<...> που τόσο οι τουριστικοί πράκτορες, όσο και οι ευχαριστημένοι πελάτες, ψήφισαν ως τις καλύτερες σε διεθνές επίπεδο. Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε μέσω του κόμβου των World Travel Awards και συμμετείχαν εκπρόσωποι της Τουριστικής Βιομηχανίας από πάνω από 200 χώρες με χιλιάδες ψήφους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, το Grand Resort Lagonissi, ψηφίστηκε ως το καλύτερο ελληνικό Resort, ενώ ως καλύτερο Ελληνικό ξενοδοχείο, αναδείχθηκε το Elounda Beach.

Τα World Travel Awards, ξεκίνησαν να απονέμονται το 1993 και θεωρούνται σε παγκόσμιο επίπεδο, μία από τις πιο αξιόπιστες απονομές, τόσο από άποψη ευρύτητας συμμετοχής στην ψηφοφορία, όσο και γιατί αναδεικνύουν τα καλύτερα τουριστικά προϊόντα σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές του κόσμου.

Έτσι, λοιπόν, το κλείσιμο της φετινής τουριστικής περιόδου, έρχεται να προσθέσει μία ακόμη σημαντική διάκριση στο πλήθος των διεθνών βραβείων και διακρίσεων των ξενοδοχείων του Ομίλου Helios Hotels & Resorts.

“Κάθε νέα διεθνής διάκριση των ξενοδοχείων της Helios Hotels & Resorts”, τονίζει σχετικά ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου κ. Αλέξιος Κοιμήσης, “είναι μεν μία ακόμη τιμητική επιβράβευση των προσπαθειών μας, αλλά κυρίως είναι ένας παραπάνω λόγος για να δουλέψουμε σκληρότερα για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας και να τους ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη τους και την προτίμησή τους.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024