Στην ανοικτή κουζίνα του με την παραδοσιακή rotisserie, ο chef Ακης Πετρετζίκης ξεναγεί σε gourmet γεύσεις, αλλά και σε χειροποίητα γλυκά και παγωτά που ο ίδιος δημιουργεί.
Το Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan, υποδέχεται ξανά την πελατεία του στις 7 Σεπτεμβρίου, στον καλαίσθητο χώρο του, με ανανεωμένο μενού, με πλούσιες γεύσεις εμπνευσμένες σπό την γαλλική γαστρονομία, παρασκευασμένες με φρέσκα υλικά της ελληνικής φύσης.
Στην ανοικτή κουζίνα του με την παραδοσιακή rotisserie, ο chef Άκης Πετρετζίκης ξεναγεί σε gourmet γεύσεις, αλλά και σε χειροποίητα γλυκά και παγωτά που ο ίδιος δημιουργεί.
Τα νέα πιάτα περιλαμβάνουν: σπιτικό σολομό γκράβατλαξ με άνηθο, Αγγλική μουστάρδα, ρόκα και ραϊτα αγγουριού ή σουφλέ κατσικίσιου τυριού με κουλί τομάτας για ορεκτικά και από τα κυρίως πιάτα, φιλέτο λαβράκι πάνω σε κλαφούτι με δυόσμο, σπαράγγια και μπερ μπλανκ σάλτσα λεμονιού ή ψητό κοτόπουλο στήθος με κρεμώδη νιόκι κατσικίσιου τυριού, λιαστή ντομάτα και σάλτσα εστραγκόν.
Τη γευστική εμπειρία συμπληρώνουν οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σερβίρονται και σε ποτήρι.
Το Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan είναι ανοικτό Δευτέρα έως Σάββατο 19:00 – 23:30.
Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.