Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAvaton Luxury Villas Resort: Νέο ξενοδοχείο υπό τη διαχείριση της HotelBrain στη Χαλκιδική
Ξενοδοχεία

Avaton Luxury Villas Resort: Νέο ξενοδοχείο υπό τη διαχείριση της HotelBrain στη Χαλκιδική

Tη διακόσμηση έχει επιμεληθεί η κα Αγγελική Κατσιούρα της Τsitsos creative team of architects, με έπιπλα εξωτερικού χώρου ΕΜU, έπιπλα Kartel, φωτιστικά Αrtemide και ειδικές μοναδικές κατασκευές για το Avaton.

Το Avaton Luxury Villas Resort είναι ένα σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο με θέα τον κόλπο της Κομίτσας, στη χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής. Το Avaton αποτελείται από μια αποκλειστική συλλογή από 16 βίλες, κάποια με ιδιωτικές πισίνες, που οδηγούν σε καταπράσινους κήπους και μια παρθένα παραλία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πλέον υπό τη διαχείριση της HotelBrain, αποκλειστικού συνεργάτη της Luxury Hotel Partners Ltd για τη Μεσόγειο, την Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Tη διακόσμηση έχει επιμεληθεί η κα Αγγελική Κατσιούρα της Τsitsos creative team of architects, με έπιπλα εξωτερικού χώρου ΕΜU, έπιπλα Kartel, φωτιστικά Αrtemide και ειδικές μοναδικές κατασκευές για το Avaton.

  • Η Resident Manager, περισσότερο μια προσωπική concierge, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στην υλοποίηση των tailor–made εμπειριών και δραστηριοτήτων των φιλοξενούμενων του Avaton resort ημέρα με την ημέρα, που θα “ενορχήστρωσει” ένα καλά εκπαιδευμένο προσωπικό.
  • Όλα τα κτίρια βρίσκονται σε 80.000 τ.μ. καταπράσινου κτήματος δίπλα στο πευκόδασος και την παραλία.
  • Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για χαλάρωση, με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και στην ιδιωτική παραλία χρήση με ξαπλώστρες και ομπρέλες
  • Η τοποθεσία διαθέτει ένα ποικιλόμορφο τοπίο και σε αρμονία με το περιβάλλον, το οποίο παρουσιάζει γεωλογικό, αλλά και πολιτιστικό ενδιαφέρον.
  • Ιδιωτικές μεταφορές  με λιμουζίνα ή ελικόπτερο (κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση), check-in νωρίς και check out αργά (βάσει διαθεσιμότητας), θαλάσσια σπορ , ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ιδιωτικές εκδρομές γύρω από την περιοχή, μασάζ / αισθητικός / κομμωτήριο (κατόπιν αιτήματος).

Οι Panorama Suites εκτείνονται σε δύο ορόφους, με το κύριο υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο, με king size κρεβάτι, γωνιά καθιστικού και μεγάλα παράθυρα με πανοραμική θέα και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Οι Prestige Suites είναι σχεδιασμένες σε ένα επίπεδο, στο ισόγειο, με καθιστικό και ανοιχτή κουζίνα, υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι και μπάνιο με ντους. Οι Luxury Suites εκτείνονται  σε τρεις ορόφους, με ευρύχωρο καθιστικό και τραπεζαρία με άμεση πρόσβαση στην κουζίνα στο ισόγειο, master υπνοδωμάτιο με queen size κρεβάτι και IN-suite μπάνιο με ντους, γωνιά καθιστικού και μπαλκόνι στον πρώτο όροφο, υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και ξεχωριστό μπάνιο με ντους στον δεύτερο όροφο.

Τέλος, η προεδρική σουίτα απλώνεται σε τρία επίπεδα. Ένα ευρύχωρο καθιστικό και τραπεζαρία με ανοιχτή κουζίνα στο ισόγειο,master υπνοδωμάτιο με queen size κρεβάτι και IN-suite μπάνιο με ντους, γωνιά καθιστικού και μπαλκόνι στον πρώτο όροφο, υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και ξεχωριστό μπάνιο με ντους στο δεύτερο όροφο. Ακόμη, διαθέτει επιπλωμένη ιδιωτική βεράντα περίπου 50 τ.μ., μεγάλη πανοραμική πισίνα με δύο διπλά στρώματα σε ξαπλώστες που χτίστηκαν μέσα στο νερό  και θέα στη θάλασσα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024