Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕνδιαφέρον για το Ξενία Βόλου εκφράζουν αρκετοί ξενοδοχειακοί οργανισμοί

Ενδιαφέρον για το Ξενία Βόλου εκφράζουν αρκετοί ξενοδοχειακοί οργανισμοί

Το σχέδιο διακήρυξης για το `Ξενία` Βόλου βρίσκεται στην τελική ευθεία διαμόρφωσης του, μετά τις αποφάσεις που έλαβε η διαπαραταξιακή επιτροπή, ενώ από την άλλη πολλοί είναι οι ξενοδοχειακοί φορείς, […]

Το σχέδιο διακήρυξης για το `Ξενία` Βόλου βρίσκεται στην τελική ευθεία διαμόρφωσης του, μετά τις αποφάσεις που έλαβε<...> η διαπαραταξιακή επιτροπή, ενώ από την άλλη πολλοί είναι οι ξενοδοχειακοί φορείς, που έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, χτες το δημοτικό συμβούλιο Βόλου, στη συνεδρίαση του, εξέτασε το θέμα παραχώρησης από το δήμο της έκτασης του `Ξενία` στη Δημοτική Τουριστική Επιχείρηση προς χρήση και εκμίσθωση, αλλά και την έγκριση του σχεδίου διακήρυξης για την ανάθεση παραχώρησης του `Ξενία` σε ιδιώτη.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι οι 29 εργαζόμενοι του ξενοδοχείου απολύθηκαν και λαμβάνουν από τον ΟΑΕΔ επίδομα ανεργίας, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μαγνησίας, κ. Νίκου επισήμανε πως “συμφωνήθηκε με το ΕΚΒ να ενταχθούν οι εργαζόμενοι σε κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα επιμόρφωσης για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους”. Ακόμα, ερωτηθείς σχετικά ο Δήμαρχος Βόλου επαναβεβαίωσε ότι “στο σχέδιο της διακήρυξης υπάρχει ρητός όρος οι πρώην εργαζόμενοι στο `Ξενία` να επαναπροσληφθούν, όταν το ξενοδοχείο επαναλειτουργήσει, σε ένα χρόνο περίπου από την ώρα που θα οριστεί ο ιδιώτης που θα το αναλάβει”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024