Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα στρώματα σε όλα τα δωμάτια του Hyatt Regency Thessaloniki
Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Νέα στρώματα σε όλα τα δωμάτια του Hyatt Regency Thessaloniki

Στην αντικατάσταση όλων των στρωμάτων σε όλες τις κλίνες του προχώρησε, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, το ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, αναβαθμίζοντας κατ` αυτό τον τρόπο περαιτέρω το επίπεδοτων […]

Στην αντικατάσταση όλων των στρωμάτων σε όλες τις κλίνες του προχώρησε, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, το ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, αναβαθμίζοντας κατ` αυτό τον τρόπο περαιτέρω το επίπεδο<...>των προσφερόμενων υπηρεσιών του.

`Αλλωστε, ο ύπνος δεν είναι μόνο ξεκούραση. Είναι μια μίνι θεραπεία του οργανισμού, που απαλλάσσει από την ένταση και το άγχος, βοηθάει στη διεύρυνση της μνήμης, την ανανέωση των κυττάρων και την εξασφάλιση της μακροζωίας. Η ποιότητα του ύπνου ταυτίζεται με την ποιότητα της ζωής μας.

Στο εξής όλοι όσοι επιλέγουν το Hyatt Regency Thessaloniki για τη διαμονή τους θα απολαμβάνουν ποιοτικό ύπνο σε στρώματα κατασκευασμένα από τον πατενταρισμένο αφρό Flaret. Πρόκειται για ένα υλικό που πληροί τα αυστηρά βρετανικά στάνταρ ποιότητας και σε συνδυασμό με ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ελατηρίων ακολουθεί τη γραμμή και τη στάση του σώματος. Οι προηγμένες ανατομικές του ιδιότητες εξασφαλίζουν άνεση, ορθοσωμική φροντίδα και χαλάρωση στους φιλοξενούμενους.

Τα νέα στρώματα του Hyatt Regency Thessaloniki αποτελούνται από επιμελώς επιλεγμένα, 100% αντιβακτηριακά και υποαλλεργικά υλικά, προσφέροντας εκτός από απόλυτη άνεση και μέγιστη υγιεινή. Η ίδια ποιότητα χαρακτηρίζει και τα λευκά είδη, πετσέτες και σεντόνια, που χρησιμοποιούνται στα δωμάτια του Hyatt Regency Thessaloniki. Η ποιότητα του περιβάλλοντος και η ασφάλεια των επισκεπτών είναι απόλυτη προτεραιότητα για τη Hyatt, πράγμα που ανεβάζει διαρκώς τα στάνταρ των υπηρεσιών που προσφέρει.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024