Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠλήρως εγκαταλειμμένος ο χώρος του Ξενία Χανίων

Πλήρως εγκαταλειμμένος ο χώρος του Ξενία Χανίων

Σε κατάσταση πλήρους εγκατάλειψης και ερήμωσης έχει περιέλθει τον τελευταίο καιρό ο χώρος του `Ξενία` Χανίων, ένας χώρος που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από τα ενετικά τείχη και […]

Σε κατάσταση πλήρους εγκατάλειψης και ερήμωσης έχει περιέλθει τον τελευταίο καιρό ο χώρος του<...> `Ξενία` Χανίων, ένας χώρος που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από τα ενετικά τείχη και τη δυτική τάφρο, όπου χιλιάδες τουρίστες κυκλοφορούν ή μετεπιβιβάζονται σε πούλμαν κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν.

Η εγκατάλειψη και η αδιαφορία συνυπάρχουν, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, με σύριγγες και άλλα πειστήρια χρήσης ναρκωτικών, ενώ η πισίνα θυμίζει βουρκότοπο και χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων. Οι διαλυμένες ντουζιέρες, τα σκουριασμένα σίδερα και το μισογκρεμισμένο κτίριο συνθέτουν το σκηνικό της ντροπής.

Αξίζει να τονιστεί ότι το `Ξενία` και ο χώρος της πισίνας ανήκει στην εταιρία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα, και ήδη ο Δήμος προχώρησε ακόμη ένα βήμα προς την κατεύθυνση της αξιοποίησης της περιοχής. Με την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο και την Ε.Τ.Α. Α.Ε. εξουσιοδοτείται ο δήμαρχος κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης να κινήσει τις διαδικασίες, ώστε να υπογραφεί το μνημόνιο και με τη νέα ηγεσία της Ε.Τ.Α. Α.Ε., και να διεκδικήσει όσο το δυνατό καλύτερους όρους για το Δήμο και την εικόνα της περιοχής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024