Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣυνεργασία της Aegis Hotels με τη ΜΕΤΟΧΙ Α.Ε.

Συνεργασία της Aegis Hotels με τη ΜΕΤΟΧΙ Α.Ε.

Την επίτευξη μακροχρόνιας συνεργασίας με τη ΜΕΤΟΧΙ Α.Ε. ανακοίνωσε η Aegis Hotels & Resorts, ξεπερνώντας τα όρια της Κρήτης. Η συνεργασία αφορά στη λειτουργία συγκροτήματος, το οποίο θα αναπτυχθεί σε […]

Την επίτευξη μακροχρόνιας συνεργασίας με τη ΜΕΤΟΧΙ Α.Ε. ανακοίνωσε η Aegis Hotels & Resorts, ξεπερνώντας τα όρια της Κρήτης. Η συνεργασία αφορά στη λειτουργία συγκροτήματος, το οποίο θα αναπτυχθεί σε δύο τμήματα: το πρώτο αφορά<...>στο Συνεδριακό Κέντρο και το δεύτερο στο παραδοσιακό συγκρότημα “Σήμαντρον”, στη θέση Ελαιώνας του δήμου Διακοπτού, στο νομό Αχαΐας.

Η Aegis Hotels & Resorts θεωρεί σημαντική τη συνεργασία της με τη “ΜΕΤΟΧΙ ΑΕ” για τη δημιουργία και λειτουργία του “Σήμαντρον” καθώς, μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της “βρίσκεται σε απόλυτη ταύτιση με τη φιλοσοφία της: οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες να εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο διάδοσης της παράδοσης και προστασίας του περιβάλλοντος. Η σημασία των ιδιαίτερων αυτών χαρακτηριστικών που διαθέτει το “Σήμαντρον”, επιβεβαιώνεται από τις επαφές που πραγματοποιεί η Aegis για την προώθησή του σε αγορές του εξωτερικού (Ευρώπη, Αμερική, Ασία), καθώς παρουσιάζεται μεγάλο ενδιαφέρον από tour operators και διοργανωτές συνεδρίων”.

Ανάμεσα στους ελαιώνες και τους πορτοκαλεώνες, στους πρόποδες του Χελμού, δεσπόζει το “Σήμαντρον”, ο άλλοτε μοναστηριακός οικισμός, που αποτελείται από 47 δωμάτια και σουίτες, συνεδριακό κέντρο δύο επιπέδων με φουαγιέ και δύο εστιατόρια, ένα εκ των οποίων θα λειτουργήσει στο παλιό ελαιοτριβείο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024