Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο The Westin Resort Costa Navarino συμμετέχει στην πρωτοβουλία Westin Well-being
Ξενοδοχεία

Το The Westin Resort Costa Navarino συμμετέχει στην πρωτοβουλία Westin Well-being

Εγκαινιάζοντας το Westin Well-Being Movement, μια παγκόσμια πρωτοβουλία που θα διαρκέσει έναν χρόνο και θα περιλαμβάνει νέες συνεργασίες, προγράμματα και ένα εξειδικευμένο συμβούλιο αποτελούμενο από ειδικούς της ευεξίας.

Το The Westin Resort Costa Navarino συμμετέχει στο παγκόσμιο λανσάρισμα του “Westin Well-being”, μιας κίνησης που έχει σχεδιαστεί να ενισχύσει την ευεξία των φιλοξενουμένων και των συνεργατών σε όλο τον κόσμο.  

Η πρωτοβουλία αυτή που θα υλοποιηθεί με μια καμπάνια ύψους 15 εκατ. δολ. και θα ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο, θα εγκαινιάσει μια σειρά συνεργασιών και προγραμμάτων που θα διατρέχουν τους έξι πυλώνες του Westin brand: Feel Well, Work Well, Move Well, Eat Well, Sleep Well και Play Well. Το λανσάρισμα συμπίπτει με τη Διεθνή Ημέρα Χαράς και Ευεξίας, καθώς και με την Εαρινή Ισημερία – που παραδοσιακά θεωρείται ως η εποχή της ανανέωσης.

Από τις 20 έως τις 27 Μαρτίου το The Westin Resort Costa Navarino θα καλεί τους φιλοξενούμενους και τους συνεργάτες να απολαμβάνουν τα προγράμματα ευεξίας που υπογράφει το brand, μεταξύ άλλων happy hour events, φρέσκους χυμούς στην υποδοχή, SuperFoodsRX αναψυκτικά, free yoga day, free scuba diving, συνεδρίες διαλογισμού, ενέργειας και ευφορίας, καθοδηγούμενους αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων, αθλητικά τουρνουά και άλλα πολλά.

Το The Westin Resort Costa Navarino είναι ένα από τα 200 ξενοδοχεία Westin Hotels & Resorts στον κόσμο που καλούν τους φιλοξενούμενούς τους να απολαύσουν έναν κόσμο ευεξίας.

Ο Complex General Manager, Starwood Hotels & Resorts Costa Navarino, κ. Michel Cottray, με την ευκαιρία του παγκόσμιου λανσαρίσματος δήλωσε: “Η προσήλωση στην ευεξία αποτελεί στρατηγική τοποθέτηση των Westin Hotels & Resorts για περισσότερο από μια δεκαετία. Εμείς, στο The Westin Resort Costa Navarino, συμμετέχουμε με υπερηφάνεια στην Κίνηση Westin Well-being, την παγκόσμια αυτή πρωτοβουλία που σχεδιάστηκε για να  εμπνεύσει τους φιλοξενούμενους και τους συνεργάτες να επιδιώξουν την ευεξία και να ανακαλύψουν τί τους κάνει να αισθάνονται καλά”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024