Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΆνοιξε τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου
Εκθέσεις

Άνοιξε τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου

Η Αίγυπτος είναι φέτος η τιμώμενη χώρα της 42ης Διεθνούς Έκθεσης του Βελιγραδίου.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου άνοιξε τις πύλες της σήμερα Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Η έκθεση, που θα διαρκέσει έως τις 23 Φεβρουαρίου,  έχει ως στόχο να προσφέρει σημαντική επιστημονική συμβολή στον τομέα του μάρκετινγκ και της διαχείρισης όσον αφορά στην ανταγωνιστικότητα των τουριστικών προορισμών, με έμφαση στη σερβική αγορά και περαιτέρω διεύρυνση των γνώσεων που απαιτούνται για την καλύτερη κατανόηση των βασικών εννοιών που σχετίζονται με την ανταγωνιστικότητα των προορισμών.

Στη φετινή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου συνεχίζεται να εφαρμόζεται το πρόγραμμα Hosted Buyer, καθώς και πολλές δραστηριότητες B2B, ακολουθούμενες από την οργανωμένη άφιξη επαγγελματιών του τουρισμού και πελατών από την ευρύτερη περιοχή, την Ευρώπη και τον κόσμο.

Η έκθεση διοργανώνεται σε συνεργασία με επιχειρηματικούς εταίρους της Tourism Fair, του Σερβικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρηματικότητας.


Ο Rasim Ljajić, Deputy Prime Minister της Σερβίας και υπουργός Εμπορίου, Τουρισμού & Τηλεπικοινωνιών.

Περισσότερες από 300 επαγγελματικές συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί μέχρι στιγμής, ενώ το ενδιαφέρον για την έκθεση και τους συμμετέχοντες αντικατοπτρίζεται στον μεγάλο αριθμό αναζητήσεων και εγγραφών, δηλαδή πάνω από 7.500 που έχουν καταγραφεί από επαγγελματίες επισκέπτες.

Εκτός από το portal B23b, φέτος έχει αφιερωθεί ένας ειδικός χώρος για τη διοργάνωση B2B συναντήσεων μεταξύ επιχειρηματικών επισκεπτών και εκθετών, καθώς και μεταξύ των ίδιων των εκθετών. Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν σε ειδική περιοχή στην Αίθουσα 1 την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 (12:00-17:00) και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 (10:00-17:00).


Στο βήμα, η δρ. Ghada Shalaby, υφυπουργός Τουρισμού της Αιγύπτου.

Η επίσημη χώρα-εταίρος της έκθεσης για φέτος είναι η Αίγυπτος, η οποία παρουσιάζεται στην Αίθουσα 1, σε έκταση 200 τ.μ. Ο ελκυστικός (και πάλι) προορισμός, επικεντρώνεται στις καταδύσεις στο Sharm El Sheikh, στην ποικίλη γαστρονομική του προσφορά, τους πολλούς προορισμούς στην Ερυθρά Θάλασσα, καθώς και το άνοιγμα του νέου μουσείου κοντά στις πυραμίδες.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία επίσης να συναντήσουν γνωστούς ομιλητές, οι οποίοι με τη σειρά τους θα τους προσφέρουν νέες εμπειρίες και γνώσεις μέσω των εκπαιδευτικών παρουσιάσεών τους, καθώς και μέσω των θεωρητικών και πρακτικών γνώσεών τους. Για παράδειγμα τρεις γυναίκες από το χώρο τους τουρισμού, οι κ.κ. Ivana Neskovic (STR, Βρετανία), Charlotte Noel (Travel Rebel, Βέλγιο και Βίκυ Καραντζαβέλου (TravelDailNews, Ελλάδα) θα πραγματοποιήσουν διαλέξεις αύριο Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, και ώρες 11:00 και 12:30, στην αίθουσα συνεδρίων του Hall 4.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024