Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπέρ της ίδρυσης Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών στο ΤΕΙ Σπάρτης οι ξενοδόχοι Λακωνίας
Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας

Υπέρ της ίδρυσης Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών στο ΤΕΙ Σπάρτης οι ξενοδόχοι Λακωνίας

Επιστολή στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, Υπουργό & Υφυπουργούς, καθώς επίσης και στο Πρόεδρο του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας, προκειμένου να εκδηλώσει τη βούληση της σχετικά με την ίδρυση Σχολής Τεχνολογικών […]

Επιστολή στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, Υπουργό & Υφυπουργούς, καθώς επίσης και στο Πρόεδρο του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας, προκειμένου να εκδηλώσει τη βούληση της σχετικά με την ίδρυση Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, στη Λακωνία<...>και
συγκεκριμένα στο Τ.Ε.Ι. Σπάρτης απέστειλε προχτές η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας.

Ως γνωστόν η δημιουργία Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.), εκτός των άλλων, συνεισφέρει δυναμικά στην αναπτυξιακή πορεία ενός τόπου. Προς αυτή τη κατεύθυνση, επί μια δεκαετία, η προσπάθεια διεκδίκησης έφερε θετικό αποτέλεσμα με την ίδρυση και λειτουργία Πανεπιστημιακών Σχολών και Τ.Ε.Ι. στο Νομό Λακωνίας και συγκεκριμένα στη πόλη της Σπάρτης.

Η δημιουργία Τμήματος Τεχνολογικής κατεύθυνσης στο Τ.Ε.Ι. Σπάρτης υπήρξε μια θετική εξέλιξη, ειδικά σε μια εποχή όπου η Επιστήμη και η Τεχνολογία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ως εκ τούτου η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας στηρίζει το `δίκαιο και ώριμο` αίτημα θεσμοθέτησης δευτέρου Τμήματος Τ.Ε.Ι. στη Σπάρτη.

Αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί σε ότι αφορά στο κόστος ζωής των φοιτητών και καθηγητών, η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες κατοικιών, θα προσπαθήσει να αποτρέψει κάθε φαινόμενο αισχροκέρδειας.
Στόχος της είναι ο φοιτητής και ο καθηγητής να νιώθει ότι βιώνει σε οικείο περιβάλλον, με ποιότητα ζωής και χαμηλό κόστος διαβίωσης.

Η Ένωση θεωρεί ότι το ομόθυμο αίτημα όλων των Λακώνων, για τη δημιουργία δευτέρου τμήματος Τεχνολογικής κατεύθυνσης στη Σπάρτη, είναι δίκαιο και πρέπει άμεσα να υλοποιηθεί, προσβλέποντας στη διάνοιξη των εκπαιδευτικών οδών προς όφελος
των φοιτητών, αλλά και στην ανάπτυξη και το μέλλον της Λακωνίας.

Σημειώνεται πως η επιλογή του νέου προς ίδρυση Τμήματος, είναι ευθύνη που ανήκει στην Επιστημονική Κοινότητα του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024