Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα διάκριση της Germanwings για το καλύτερο website παγκοσμίως

Νέα διάκριση της Germanwings για το καλύτερο website παγκοσμίως

Κατά την απονομή των βραβείων «Budgie Awards 2008» στο Λονδίνο, η Germanwings αναδείχτηκε νικήτρια στην πολύ σημαντική κατηγορία για «Το Καλύτερο Website παγκοσμίως». Το βραβείο απονεμήθηκε το απόγευματης προηγούμενης Πέμπτης, […]

Κατά την απονομή των βραβείων «Budgie Awards 2008» στο Λονδίνο, η Germanwings αναδείχτηκε νικήτρια στην πολύ σημαντική κατηγορία για «Το Καλύτερο Website παγκοσμίως». Το βραβείο απονεμήθηκε το απόγευμα<...>της προηγούμενης Πέμπτης, κατά τη διάρκεια του 5ου Παγκόσμιου Συνεδρίου για τις Αεροπορικές Εταιρίες Χαμηλού Κόστους, που θεωρείται το μεγαλύτερο στον τομέα του σε όλο τον κόσμο.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το γεγονός ότι το website μας, με τη φιλική διάθεση και την σαφήνεια που το διακρίνει, έπεισε τη διεθνή κριτική επιτροπή» τόνισε ο κ. Thomas Winkelmann, εκπρόσωπος Διοίκησης της Germanwings. «Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει το ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο και ότι οι προσπάθειες που καταβάλαμε τα τελευταία χρόνια άξιζαν τον κόπο. Το «Budgie Award» είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να προχωρήσουμε με ακόμη πιο σταθερά βήματα στην επίτευξη περισσότερων επιτυχιών», πρόσθεσε.

Η κεντρική σελίδα του website προσφέρει μεγάλη ποικιλία προσφορών, δυνατότητα εύκολων κρατήσεων και ξεκάθαρες επιλογές. Πρωτοπόρα χρηστικά εργαλεία του site, όπως το ημερολόγιο προσφορών, το “Blind Booking” και η διαδραστικότητα της πλατφόρμας προσφέρουν ευελιξία τόσο στις επιλογές όσο και στις κρατήσεις. Η Germanwings θεωρείται πρωτοπόρα στον τομέα της όσον αφορά στην ανάπτυξη ιστοχώρων αεροπορικών επιχειρήσεων, με φυσικό αποτέλεσμα τη δυνατότητα να κερδίσει φέτος ακόμη περισσότερα βραβεία για το δικό της website.

Τον προηγούμενο Φεβρουάριο, η Germanwings διακρίθηκε στο Μαϊάμι με το «web Oscar» για τον καλύτερo online διαγωνισμό, ενώ από το Μάιο είναι επίσημα νικήτρια των βραβείων «Webby» στον τομέα σχεδιασμού και καινοτομίας ιστοχώρου. Την ίδια περίοδο έλαβε το βραβείο «iF Design Award» για την καλύτερη προετοιμασία και δημιουργία ενός website. Τέλος, στις αρχές Ιουνίου 2008 η Germanwings διακρίθηκε με ένα ακόμη βραβείο, το «E-Commerce Preis», στα “Γερμανικά Βραβεία Multimedia”.

Τα «Budgie Awards» είναι μία διεθνής αναγνώριση στο τομέα των Αεροπορικών Εταιριών Χαμηλού Κόστους. Για το σκοπό αυτό διοργανώνεται ετήσιο Gala στο οποίο παραβρίσκονται σημαντικοί εκπρόσωποι Αεροπορικών Εταιριών. Παράλληλα με την Germanwings και τους εκπροσώπους της, στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο κ. Herb Kelleher, ιδρυτής της Southwest Airlines, που τιμήθηκε με την ανάδειξη του έργου ζωής του. Ο κ. Kelleher, που κατάγεται από το Τέξας, θεωρείται ο πρωτοπόρος στον τομέα των πτήσεων χαμηλού κόστους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024