Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑνοίγει σήμερα τις πύλες της η 38η Xenia

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 38η Xenia

Ξεκινάει σήμερα η 38η Διεθνής Έκθεση τουριστικής βιομηχανίας Xenia στο εκθεσιακό κέντρο ExpoAthens. Η 38η xenia με πρωτοποριακές καινοτομίες, ανανεωμένη, μεγαλύτερη και πληρέστερη από ποτέ, δημιουργεί νέα δεδομένα στις εμπορικές συναλλαγές κατά τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές…

Ξεκινάει σήμερα η 38η Διεθνής Έκθεση τουριστικής βιομηχανίας Xenia στο εκθεσιακό κέντρο ExpoAthens. Η 38η xenia με πρωτοποριακές<...>καινοτομίες, ανανεωμένη, μεγαλύτερη και πληρέστερη από ποτέ, δημιουργεί νέα δεδομένα στις εμπορικές συναλλαγές κατά τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές, ενισχύοντας την εύρυθμη λειτουργία της προς όφελος των εκθετών αλλά και των επισκεπτών.

Με 270 περίπτερα, σε πέντε ανεξάρτητους τομείς, σε συνολικό εμβαδόν 32.000 τμ. και εκθέτες, κορυφαίους εκπροσώπους της αγοράς του εξοπλισμού, ξενοδοχειακού και εστίασης, τη διοργάνωση ημερίδων, την εκπόνηση μελετών και με μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες, ενισχύει δυναμικά την εξωστρέφειά της, διαμορφώνοντας ένα σύγχρονο επιχειρηματικό- εκθεσιακό περιβάλλον.

Στα πλαίσια της 38ης xenia, ομάδα Τούρκων επιχειρηματιών με δραστηριότητα στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού θα επισκεφτεί την 38η xenia με στόχο εμπορικές συνεργασίες.

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο σημαντικές εκδηλώσεις. Πρόκειται για το forum του Συμβουλίου Ιδεών και Δράσης (ΣΙΔ) του ΣΕΤΕ με θέμα: « Τεχνολογίες αιχμής στην υπηρεσία του τουρισμού: Από την θεωρία στην πράξη». Επίσης, την ίδια ημέρα θα γίνει παρουσίασης μελέτης με θέμα: «Η προοπτική του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις νέες αγορές. Τα χαρακτηριστικά των χωρών και των καταναλωτών της Ρωσίας, Ουκρανίας, Τσεχίας και Σλοβενίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024