Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑνοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση “Τουριστικό Πανόραμα”

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση “Τουριστικό Πανόραμα”

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της στον εκθεσιακό χώρο ExpoAthens, στην Ανθούσα Αττικής, η τουριστική έκθεση “Τουριστικό Πανόραμα 2006”, που διοργανώνει ο Ομιλος Καλοφωλιά και για φέτος τιμώμενη περιοχή θα είναι […]

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της στον εκθεσιακό χώρο ExpoAthens, στην Ανθούσα Αττικής, η τουριστική έκθεση “Τουριστικό Πανόραμα 2006”<...>, που διοργανώνει ο Ομιλος Καλοφωλιά και για φέτος τιμώμενη περιοχή θα είναι η Χαλκιδική. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 7 Μαΐου.

Χωρίς να καταργηθεί η ειδική διαδικασία διαπίστευσης των επαγγελματιών σε ξεχωριστό χώρο της γραμματείας εισόδου, οι διοργανωτές αποφάσισαν να δώσουν κίνητρα για ευκολότερη προσέλευση του κοινού, με ελεύθερη είσοδο, χωρίς εισιτήριο. Η κίνηση αυτή αφενός στοχεύει στην προσέλκυση επισκεπτών από τις περιοχές γύρω από το Εκθεσιακό Κέντρο για να γνωρίσουν το Τουριστικό Πανόραμα και αφετέρου στην παρότρυνση των μονίμων επισκεπτών της εκθέσεως να έλθουν και πάλι.

Από πλευράς του ομίλου Εξπρές-Καλοφωλιά θα διευκολυνθεί η πρόσβαση των επισκεπτών και των εκθετών στον εκθεσιακό χώρο, με πούλμαν που θα έχουν ανταπόκριση από τον Σταθμό του Μετρό “Δουκίσσης Πλακεντίας” και από τον σταθμό του προαστιακού “Παλλήνη” ανά 30 λεπτά. Παρόμοια υπηρεσία θα προβλεφθεί και για τους εκθέτες και επισκέπτες με ανταπόκριση από τα ξενοδοχεία διαμονής του άξονα της Αττικής Οδού.

Την έκθεση θα εγκαινιάσει η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη Πετραλιά, σήμερα στις 6 το απόγευμα.
Η TravelMediaApplications συμμετέχει στην έκθεση με το TravelForAll στην αίθουσα 6 περίπτερο Α6.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024