Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑπονομή τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα και φορείς του τουρισμού
Τουριστικό Πανόραμα 2008

Απονομή τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα και φορείς του τουρισμού

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, το «Τουριστικό Πανόραμα» απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα, φορείς και επιχειρήσεις με αποδεδειγμένη προσφορά στον ευρύτερο τουριστικό κλάδο. Οι διακρίσεις που απονεμήθηκανείναι οι κάτωθι: […]

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, το «Τουριστικό Πανόραμα» απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα, φορείς και επιχειρήσεις με αποδεδειγμένη προσφορά στον ευρύτερο τουριστικό κλάδο. Οι διακρίσεις που απονεμήθηκαν<...>είναι οι κάτωθι:


  • Στον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) για τη συμπλήρωση 80 χρόνων προσφοράς στον Ελληνικό Τουρισμό δια του Προέδρου κ. Γιάννη Ευαγγέλου. Η τιμητική διάκριση απενεμήθη από τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρη Σπηλιωτόπουλο.
  • Στη Μαγνησία ως Τιμώμενη Περιοχή της Εκθέσεως «Τουριστικό Πανόραμα 2008» δια του Νομάρχη κ. Απόστολου Παπατόλια. Η τιμητική διάκριση απενεμήθη από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Ευσταθόπουλο.
  • Στην πρωτοποριακή τουριστική ταξιδιωτική εκπομπή της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα» για την ενίσχυση του Εσωτερικού Τουρισμού.Την τιμητική διάκριση παρέλαβαν ο Διευθυντής Συντάξεως της εκπομπής κ. Γιώργος Φρύμης και ο Αρχισυντάκτης κ. Στάθης Κουσουνής από τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ηρακλή Βάλβη.
  • Στην NILFISK ADVANCE Α.Ε. για την παρουσία και υποστήριξή της από το 1973 στο επαγγελματικό περιοδικό Τουρισμός & Οικονομία. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο κ. Στέλιος Τζιλαλής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Βουλευτή Β΄Αθηνών κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
  • Στην MIELE ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ για την παρουσία και υποστήριξή της από το 1973 στο μηνιαίο επαγγελματικό περιοδικό Τουρισμός & Οικονομία. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε η Κυρία Σαρλικιώτη Μιχαλία, εκπρόσωπος του Τμήματος Επαγγελματικών Συσκευών MIELE PROFESSIONAL από τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλαδος, κ. Γεράσιμο Φωκά.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024