Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕκθέσεις Τουριστικών Ειδών και Δώρων σε Κρήτη και Ρόδο

Εκθέσεις Τουριστικών Ειδών και Δώρων σε Κρήτη και Ρόδο

Με μεγάλη επιτυχία έληξαν οι Εκθέσεις «Τουριστικών Ειδών και Δώρων» της εταιρίας «Aλφα Εκθεσιακή» που πραγματοποιήθηκαν σε Ρόδο και Κρήτη και διοργανώνονται και οι δύο για δωδέκατη χρονιά. Συγκεκριμένα η […]

Με μεγάλη επιτυχία έληξαν οι Εκθέσεις «Τουριστικών Ειδών και Δώρων» της εταιρίας «Aλφα Εκθεσιακή» που πραγματοποιήθηκαν σε Ρόδο και Κρήτη<...> και διοργανώνονται και οι δύο για δωδέκατη χρονιά.

Συγκεκριμένα η Έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ.), καταλαμβάνοντας έκταση 4.500 τ.μ. καθαρού εκθεσιακού χώρου, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 5.000 επισκεπτών, ενώ άμεσα και έμμεσα συμμετείχαν 160 εκθέτες από όλη τη χώρα.

Κατά την εκδήλωση των εγκαινίων ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μανόλης Στρατάκης αναφέρθηκε στη σημασία των περιφερειακών εκθέσεων και την ανοδική πορεία του θεσμού τα τελευταία χρόνια, ενώ ο γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Κρήτης Αθανάσιος Καρούντζος τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη επέκτασης του Δ.Ε.Κ.Κ. και τη συμβολή των περιφερειακών εκθέσεων στην περαιτέρω τοπική ανάπτυξη.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε εκθέτες, οι οποίοι συνεργάζονται επί μία δεκαετία, τουλάχιστον, με την Aλφα Εκθεσιακή. Τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν οι εκπρόσωποι των εταιριών Nikolis Group, Magna Carta – Σαντωριναίος, Γ. Α. Βασιλάκης ΑΕΒΕ κ.α.

Στη Ρόδο η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rodos Palace σε 4.000 τ.μ καθαρού εκθεσιακού χώρου, και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον περισσότερων των 2.500 επισκεπτών και 150 εκθετών άμεσης και έμμεσης συμμετοχής από όλη τη χώρα. O Νομάρχης Δωδεκανήσου Ιωάννης Μαχαιρίδης εγκαινιάζοντας την έκθεση αναφέρθηκε στη σημασία της για τα Δωδεκάνησα. Το «παρών» έδωσαν τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής, δημοσιογράφοι κ.α.

Και στις δυο εκθέσεις παρουσιάστηκαν προϊόντα και υπηρεσίες από επιχειρήσεις του κλάδου (τουριστικά κεραμικά και μεταλλικά είδη, υφαντά, είδη λαϊκής τέχνης, δερμάτινα είδη, καπέλα, ενδύματα, φω μπιζού, κοσμήματα, διαφημιστικά είδη, είδη δώρων, αγάλματα, αρώματα, τουριστικοί οδηγοί, βιβλία και χάρτες, αξεσουάρ μόδας, παπούτσια, μαγιό, σφουγγάρια, παιχνίδια, εποχιακά είδη, πετσέτες, τσάντες, αξεσουάρ μαλλιών ρολόγια, είδη συσκευασίας κ.λ.π.).

Διοργανωτής των εκθέσεων είναι η «Aλφα Εκθεσιακή» η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των περιφερειακών εκθέσεων επί 12 χρόνια και έχει διοργανώσει συνολικά 53 γενικές, εμπορικές, κλαδικές, επαγγελματικές εκθέσεις σε σημαντικά τουριστικά και εμπορικά κέντρα της χώρας (Ρόδος, Κρήτη, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Αργολίδα κ.α).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024