Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕνημέρωση βουλευτών για την EXPO

Ενημέρωση βουλευτών για την EXPO

Ο ρόλος και η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της δυτικής Θεσσαλονίκης στη φάση διεκδίκησης της EXPO 2003 συζητήθηκαν σε συνάντηση του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Γιώργου Πασχαλίδη με τους […]

Ο ρόλος και η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της δυτικής Θεσσαλονίκης στη φάση διεκδίκησης της EXPO 2003 συζητήθηκαν σε συνάντηση του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Γιώργου Πασχαλίδη <...>με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της Β΄ περιφέρειας του νομού Θεσσαλονίκης και τους Δημάρχους Εχεδώρου, Αξιού και Χαλάστρας.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν, μεταξύ άλλων, οι τρόποι με τους οποίους η EXPO μπορεί να διαμορφώσει μία νέα αναπτυξιακή προοπτική για την ευρύτερη περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα έγινε αναφορά σε δράσεις και παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στις περιοχές αυτές, με στόχο την ανάδειξη συγκεκριμένων τομέων ανάπτυξης όπου θα συμβάλλει η EXPO.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές Β. Γερανίδης, Γ. Κίρκος, Χ. Τσιόκας και οι δήμαρχοι Αξιού Δ. Ζακαλκάς, Εχεδώρου Γ. Αρβανιτίδης, Χαλάστρας Γ. Ουζούνης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024