Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπόμενος Σταθμός των Κινητών Εκθέσεων Τουρισμού το Μόναχο

Επόμενος Σταθμός των Κινητών Εκθέσεων Τουρισμού το Μόναχο

Στις 16 Μαρτίου ξεκινούν οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, από όπου διέρχονται καθημερινά 350.000 γερμανοίεπισκέπτες. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως και τις 25 Μαρτίου με […]

Στις 16 Μαρτίου ξεκινούν οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, από όπου διέρχονται καθημερινά 350.000 γερμανοί<…>επισκέπτες. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως και τις 25 Μαρτίου με εκθέτες την Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνου, την Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ηρακλείου, τον Οργανισμό Πολιτισμού Τουρισμού Νομού Ευβοίας, τον Δωδεκανησιακό Οργανισμό Τουρισμού (ΔΟΤ), αλλά και εταιρίες από το χώρο της ακτοπλοΐας και των αερομεταφορών.

Παράλληλα, στις 20 Μαρτίου 2006 στο ξενοδοχείο Bayerischer Hof θα λάβει μέρος workshop για αποφασίζοντα στελέχη και ταξιδιωτικούς πράκτορες του μεγαλύτερου ελληνικού τουριστικού οργανισμού Attika Reisen. Οι περιοχές οι οποίες θα παρουσιαστούν είναι το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο Κρήτης, ενώ ο εκπρόσωπος της Αγροτουριστικής Α.Ε., κ. Γιάννης Τσιτούρας, θα παρουσιάσει τις δράσεις της εταιρίας. Θα ακολουθήσει ελληνικό γκαλά στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου και ερμηνεία διεθνών Ελλήνων μουσικών συνθετών από την Mezzospoprano κ. Alexandra Gravas.

Υπενθυμίζεται ότι οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους αποτελούν ιδιωτική πρωτοβουλία της Choose Media SA και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – Ε.Ο.Τ.. Τον σχεδιασμό των εκθεσιακών περιπτέρων έχει η εταιρία Interforma SA, ενώ τη διοργάνωση των εκθέσεων στην Γερμανία έχει η εταιρία Eurogat Media.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024