Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςEXPRO: Οικονομική ενίσχυση 4 ξενοδοχειακών ενώσεων

EXPRO: Οικονομική ενίσχυση 4 ξενοδοχειακών ενώσεων

Άλλες τέσσερις ξενοδοχειακές ενώσεις της χώρας ενισχύθηκαν και φέτος οικονομικά από τον πολυμετοχικό Εκθεσιακό φορέα EXPRO A.E. με το ποσόντου 1.000.000δρχ η κάθε μια. Πρόκειται για τις Ξενοδοχειακές Ενώσεις Μεσσηνίας, […]

Άλλες τέσσερις ξενοδοχειακές ενώσεις της χώρας ενισχύθηκαν και φέτος οικονομικά από τον πολυμετοχικό Εκθεσιακό φορέα EXPRO A.E. με το ποσόν<...>του 1.000.000δρχ η κάθε μια.

Πρόκειται για τις Ξενοδοχειακές Ενώσεις Μεσσηνίας, Νάξου, Σαντορίνης και Θάσου που κληρώθηκαν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού EXPRO<.>2001

Οι πρόεδροι των Ενώσεων παρέλαβαν από την Διοίκηση της EXPRO A.E. τις επιταγές του 1.000.000 δρχ. σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΧΡRΟ παρουσία του Α' Αντιπροέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Α. Κόττακαι του εκπροσώπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Ρερέ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της EXPRO A.E. κ. Κώστας Τσιγαρίδας επισήμανε ότι ο θεσμός της Οικονομικής Ενίσχυσης θα συνεχισθεί, στηρίζοντας τις λειτουργικές ανάγκες των Ξενοδοχειακών Ενώσεων για να επιτελούν τον σημαντικό τους ρόλο.

Από την πλευρά τους οι Πρόεδροι των Ενώσεων εκδήλωσαν την ικανοποίησή τους για την στήριξη αυτή τονίζοντας παράλληλα ότι η Διεθνής Έκθεση ΕΧΡRΟ, με την λειτουργία της κάθε χρόνο βοηθά τα μέγιστα στην ορθή ανάπτυξη και στον εξοπλιστικό εκσυγχρονισμό της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι από το 1996 που καθιερώθηκε ο θεσμός ενισχύθηκαν οικονομικά οι Ξενοδοχειακές Ενώσεις Λουτρακίου, Λουτρών Υπάτης, Ύδρας, Κεφαλληνίας – Ιθάκης, Αχαΐας, Νότιας Πάρου, Καβάλας, Κέρκυρας, Ιωαννίνων, Σκιάθου, Σύρου, Φολέγανδρου, Λευκάδας, Λουτρών Αιδηψού, Λέσβου, Καστοριάς, Καμένων Βούρλων, Μαγνησίας, Νοτίων Περιοχών Ρεθύμνου και Σερρών.

Στο μεταξύ κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση των μετόχων της EXPRO εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα για την επόμενη τριετία που συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος ο κ. Κων/νος Τσιγαρίδας,
Αντιπρόεδρος ο κ. Χαρ. Παγκαλίδης,
Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Κων/νος Αυγεράκης
Μέλη οι κ.κ. Δημ. Σιλβεστρίδης, Θ. Μηλαρογεώργος, Σταύρος Πενταρβάνης και Λάμπρος Καπώνης.
Τέλος επισημαίνεται ότι έντονο είναι το ενδιαφέρον από Ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού για την συμμετοχή τους στην 9η Διεθνή Έκθεση EXPRO 2002 τον προσεχή Ιανουάριο, όπου αναμένεται νέο ρεκόρ Εκθετών σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δηλώσεις συμμετοχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024