Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Royal Caribbean Cruises στη Seatrade Europe 2009
Η εταιρεία ενδυναμώνει την παρουσία της στην Ευρώπη

Η Royal Caribbean Cruises στη Seatrade Europe 2009

Η Royal Caribbean Cruises υπογραμμίζει την δέσμευσή της στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα από τη συμμετοχή της στο “Seatrade Europe 2009”. Η Royal Caribbean Cruises απαριθμεί σήμερα 5 γραφεία και 15 […]

Η Royal Caribbean Cruises υπογραμμίζει την δέσμευσή της στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα από τη συμμετοχή της<...> στο “Seatrade Europe 2009”. Η Royal Caribbean Cruises απαριθμεί σήμερα 5 γραφεία και 15 παγκόσμιους αντιπροσώπους στην Ευρώπη. Το 2010 η εταιρεία θα δρομολογήσει 20 κρουαζιερόπλοια στην περιοχή της Ευρώπης, σε αντίθεση με μόλις 8 το 2005. Η Royal Caribbean Cruises έχει ιδιαίτερη οικονομική επίδραση στην ευρωπαϊκή βιομηχανία κρουαζιέρας μέσα από την κατασκευή νέων κρουαζιερόπλοιων σε ναυπηγεία στη Φινλανδία και στη Γερμανία, ενώ η διαρκής επενδυτική δραστηριότητα και η υποστήριξη στην ανάπτυξη των τοπικών υποδομών αποτελούν κύρια προτεραιότητά της.

“Βλέπουμε σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης στην Ευρώπη ως προορισμό κρουαζιέρας και αντιμετωπίζουμε την περιοχή σαν κύρια αγορά, γι`αυτό το λόγο συνεχίζουμε να επενδύουμε για να ενδυναμώσουμε την παρουσία και το μερίδιο αγοράς μας σε αυτή”, δήλωσε ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator Travel & Tourist Services, αποκλειστικού αντιπρόσωπου της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε από το Αμβούργο: “Τα νούμερα αποδεικνύουν την δέσμευση της εταιρείας μας στην περιοχή. “Όχι μόνο δρομολογούμε περισσότερα κρουαζιερόπλοια στην Ευρώπη, αλλά φροντίζουμε να είναι και πιο πρωτοποριακά. Είμαι σίγουρος ότι το Oasis of the Seas, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελική ευθεία για την παράδοσή του το Νοέμβριο, θα ενθαρρύνει πολλούς Ευρωπαίους να σκεφτούν την επιλογή της κρουαζιέρας καθώς σε αντίθεση με ότι έχει στο μυαλό του, το Oasis of the Seas αποτελεί από μόνο του έναν αυτοτελή προορισμό. Ο ενθουσιασμός που χαρακτηρίζει την αναμονή για το Oasis of the Seas και το αδελφό πλοίο Allure of the Seas το 2010 είναι κάτι πρωτόγνωρο, που δεν έχω συναντήσει ξανά από την έναρξη της καριέρας μου στη βιομηχανία”.

“Είναι πιθανόν να δούμε και άλλα μεγάλα κρουαζιερόπλοια όπως το Oasis of the Seas στο μέλλον, καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε και να εξελίσσουμε στην εμπειρία διακοπών που προσφέρουμε”, συνέχισε ο κ. Στυλιανόπουλος. “Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τα λιμάνια επιβίβασης που διατηρούμε στην Ευρώπη για να βελτιώσουμε περαιτέρω τις υποδομές που αφορούν τις εγκαταστάσεις λιμένος και τις επίγειες ξεναγήσεις. Είναι σημαντικό για την βιομηχανία να συνεχίσει τις συνεργασίες που έχει με τις τοπικές Ευρωπαϊκές αρχές και τον ιδιωτικό τομέα ώστε να συνεχιστεί και η μακρόχρονη αειφόρος ανάπτυξη. Θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι στα μεγάλα γεγονότα του 2010 έρχονται να προστεθούν οι πρώτες κρουαζιέρες στο Ντουμπάι με το Brilliance of the Seas, στο οποίο θα ταξιδέψουν κυρίως Ευρωπαίοι τουρίστες. Η επέκταση στην Ευρώπη αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα επίσης και για τους Αμερικανούς επισκέπτες, καθώς έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ακόμα περισσότερους προορισμούς”.

Η Royal Caribbean International ανακοίνωσε την δρομολόγηση συνολικά 8 κρουαζιερόπλοιων στην περιοχή της Ευρώπης για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2010. Μέσα από την ενίσχυση της καμπάνιας “Nation of Why Not” και την προώθηση της άριστης ταξιδιωτικής εμπειρίας, η Royal Caribbean προσφέρει στους επιβάτες της απαράμιλλους συνδυασμούς καινοτόμων κρουαζιερόπλοιων και συναρπαστικών δρομολογίων σε διάφορους προορισμούς της Ευρώπης, για διαμονή 4 έως 14 νυχτών, με δυνατότητα επέκτασης τριών έως πέντε νυχτών, σε Μεσόγειο, Βόρεια και Δυτική Ευρώπη. Συνολικά η Royal Caribbean έχει σχεδιάσει για τους επιβάτες της 57 μοναδικά δρομολόγια, ενώ θα επισκεφτεί 55 λιμάνια σε 22 διαφορετικές χώρες.

Σε τοπικό επίπεδο και στο πλαίσιο ενδυνάμωσης της παρουσίας της εταιρείας στην περιοχή, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox της Celebrity Cruises επισκέφθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά το λιμάνι του Πειραιά, όπου το υποδέχθηκε πλήθος θεσμικών φορέων και δημοσιογράφων. Κατά την εθιμοτυπική ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών, ο Έλληνας Πλοίαρχος του Celebrity Equinox κ. Απόστολος Μπουζάκης, ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές για την θερμή υποδοχή, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Πειραιάς θα καταστεί σύντομα το εξίσου ανταγωνιστικό λιμάνι με τα αντίστοιχα των γειτονικών χωρών και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να περιηγηθούν στο κρουαζιερόπλοιο και να γνωρίσουν από κοντά όλες τις πραγματικά μοναδικές παροχές που εξασφάλισε η Celebrity Cruises για την απόλυτη ψυχαγωγία και χαλάρωση των επιβατών της.

* Από τη Seatrade στο Αμβούργο (από αριστερά οι Ανδρ. Στυλιανόπουλος, Amerigo Perasso (πρόεδρος & διευθ. σύμβουλος Silverea Cruises) και Κων/νος Μπίσσιας (πρόδρος Sea Cloud Cruises)

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024