Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Θεσσαλονίκη θα διεκδικήσει την EXPO από τη Σαραγόσα και την Τεργέστη

Η Θεσσαλονίκη θα διεκδικήσει την EXPO από τη Σαραγόσα και την Τεργέστη

Σε λίγες μέρες θα κατατεθεί προς έγκριση στο υπουργικό συμβούλιο από τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, κ. Γεώργιο Πασχαλίδη το αναλυτικό στρατηγικό σχέδιο για τη διεκδίκηση της παγκόσμιας έκθεσης EXPO […]

Σε λίγες μέρες θα κατατεθεί προς έγκριση στο υπουργικό συμβούλιο από τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, κ. Γεώργιο Πασχαλίδη το αναλυτικό<...> στρατηγικό σχέδιο για τη διεκδίκηση της παγκόσμιας έκθεσης EXPO<.> 2007 ή 2008 από τη Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ, προχτές παρουσιάστηκαν στο Παρίσι, για πρώτη φορά επισήμως, οι τρεις υποψηφιότητες για την ανάληψη της διοργάνωσης, από τη Θεσσαλονίκη, τη Σαραγόσα και την Τεργέστη. Η παρουσίαση, στη διάρκεια της οποίας η ελληνική πλευρά παρουσίασε πλήρη ενημερωτικό φάκελο, έγινε στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του Διεθνούς Γραφείου Εκθέσεων (ΒΙΕ).

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη Γαλλία, εκπρόσωποι του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και της HELEXPO πραγματοποίησαν επαφές με τη διοίκηση του ΒΙΕ, ώστε να προωθήσουν την ελληνική υποψηφιότητα.

Εξάλλου, προς την ίδια κατεύθυνση, η HELEXPO προετοιμάζει ήδη τη λειτουργία μεγάλου θεματικού περιπτέρου για την ΕΧΡΟ, στο πλαίσιο της 67ης διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης, αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024