Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑλλαγές στη διοίκηση της ΑΝΕΚ

Αλλαγές στη διοίκηση της ΑΝΕΚ

Αλλαγές προέκυψαν στη διοίκηση της κρητικής ναυτιλιακής εταιρίας ΑΝΕΚ μετά από την πρόσφατη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στα Χανιά. Τα αποτελέσματα βρήκαν τον […]

Αλλαγές προέκυψαν στη διοίκηση της κρητικής ναυτιλιακής εταιρίας ΑΝΕΚ<.> μετά από την πρόσφατη γενική συνέλευση<...> των μετόχων της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στα Χανιά. Τα αποτελέσματα βρήκαν τον μέχρι χθες διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Στέλιο Ζαμπετάκη να μην εκλέγεται και τη θέση του στη νέα διοίκηση να παίρνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, γεγονός που θα οδηγήσει και σε αυτόματες αλλαγές στην Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας.

Τη νέα διοίκηση αποτελούν πλέον οι Mπολουδάκης Aναστάσιος, Kαλαϊτζάκης Στυλιανός, Πρασιανάκης Γεώργιος, Bαρδινογιάννης Γιάννης, Aλεξάκης Aπόστολος, Tσαπάκης Γεώργιος, Πρωτοπαπαδάκης Σπυρίδων, Mανουσογιαννάκης I. Mαν., Γεωρβασάκης Mιχαήλ, Kορκίδης Σπύρος. εκ των οποίων στην προηγούμενη διοίκηση συμμετείχε μόνο ο κ. M. Γεωρβασάκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024