Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ World Travel Market μετακομίζει από το Earls Court στο ExCel

Η World Travel Market μετακομίζει από το Earls Court στο ExCel

Σε νέο εκθεσιακό χώρο μεταφέρεται η World Travel Market από το 2002. Φεύγει οριστικά από τον χώρο του Earls Court και μετακομίζει στο νέο, τελευταίας τεχνολογίας εκθεσιακό κέντρο που χτίστηκε […]

Σε νέο εκθεσιακό χώρο μεταφέρεται η World Travel Market από το 2002<...>. Φεύγει οριστικά από τον χώρο του Earls Court και μετακομίζει στο νέο, τελευταίας τεχνολογίας εκθεσιακό κέντρο που χτίστηκε γι' αυτό το σκοπό, ExCel, στα Docklands, στο Λονδίνο. Το ExCel κόστισε 250 εκατ. λίρες Αγγλίας και στόχος της κατασκευής του είναι η γενική ανάπτυξη της περιοχής των Docklands.

Ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της WTM<.>, κ. Lord Oxfuird, δήλωσε ότι το ExCel είναι το μεγαλύτερο κτίριο με την καλύτερη υποδομή στην Ευρώπη. Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για την έκθεση που συνεχίζει με επιτυχία την πορεία της στον τουριστικό χώρο.

Το ExCel απέχει μόνο ένα τέταρτο από το Λονδίνο και πέντε λεπτά από το London City Airport. Έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει εκθέσεις σε ένα χώρο 65.000 τετρ. μέτρων, χωρίς κολώνες. Επίσης, διαθέτει άλλα 13.000 τετρ. μέτρα αιθουσών διαφόρων μεγεθών για συνεδριάσεις, σεμινάρια και διάφορες εκδηλώσεις. Μέσα στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου υπάρχουν έξι ξενοδοχεία 1.500 δωματίων και 500 διαμερισμάτων. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία εστιατορίων και καφέ.

Ο κ. Tom Nutley, γενικός διευθυντής της Reed Exhibition, δήλωσε ότι η απόφαση αυτή είναι πολύ σωστή, και θα βοηθήσει την τουριστική βιομηχανία στο σύνολο της.

Η κα. Fiona Jeffery διευθύντρια της έκθεσης World Travel Market, δήλωσε ότι το χρονικό διάστημα των δύο ετών που μεσολαβεί από τώρα μέχρι την μετακόμιση της έκθεσης, θα βοηθήσει αυτήν και την ομάδα της να συνεργασθεί με τους εκθέτες ώστε η μεταφορά τους να γίνει χωρίς προβλήματα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024