Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜειωμένη η κίνηση Βρετανών προς την Κύπρο

Μειωμένη η κίνηση Βρετανών προς την Κύπρο

Πτωτική παραμένει η κίνηση Βρετανών τουριστών προς την Κύπρο, αλλά τα μηνύματα των τουριστικών οργανισμών και του ΚΟΤ παραμένουν θετικά για το κλείσιμο της χρονιάς, αφού έχουν γίνει αξιόλογες προσπάθειες […]

Πτωτική παραμένει η κίνηση Βρετανών τουριστών προς την Κύπρο, αλλά τα μηνύματα των τουριστικών οργανισμών και του ΚΟΤ παραμένουν θετικά για το κλείσιμο της χρονιάς, αφού έχουν γίνει αξιόλογες προσπάθειες για τη βελτίωση<...>της τουριστικής ροής, οι οποίες έχουν αρχίσει και αποδίδουν.

Σε δηλώσεις του στο KΥΠΕ, ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Πάνος Εγγλέζος, με αφορμή τη τουριστική έκθεση WTM, ανέφερε ότι “η πτωτική τάση που παρουσιάσθηκε στην κίνηση από τη Βρετανία κατά τους ανοιξιάτικους μήνες και που είχε φθάσει μέχρι 16%, περιορίσθηκε στην πορεία του χρόνου αρχικά στο 8% και τώρα βρίσκεται στο 4%, με τη βάσιμη ελπίδα περαιτέρω περιορισμού της αν όχι πλήρους ανάκαμψης μέχρι το τέλος του χρόνου”.

Παράλληλα, συνέχισε ο κ. Εγγλέζος, “σημειώθηκε αύξηση από τη Ρωσία, τη Σκανδιναβία και σημαντική άνοδος στον αριθμό των Αράβων τουριστών. Ο χρόνος μπορεί να κλείσει με βελτίωση των αφίξεων έναντι του προηγουμένου. Στο μεταξύ, οι προκρατήσεις για την καλοκαιρινή περίοδο του 2008 από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ήδη καλύτερες εκείνων της αντίστοιχης περσινής περιόδου”, κατέληξε ο κ. Εγγλέζος.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024