Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΠολλές και αξιόλογες οι παράλληλες εκδηλώσεις της 36ης `xenia`

Πολλές και αξιόλογες οι παράλληλες εκδηλώσεις της 36ης `xenia`

Πολλές και αξιόλογες φαίνονται να είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις, που διοργανώνει η `xenia`, στα πλαίσια της 36ης διεθνούς έκθεσης τουριστικής βιομηχανίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 ως τις 31 […]

Πολλές και αξιόλογες φαίνονται να είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις, που διοργανώνει η `xenia`, στα<...> πλαίσια της 36ης διεθνούς έκθεσης τουριστικής βιομηχανίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 ως τις 31 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο του O.Λ.Π. στον Πειραιά, υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουριστικής Ανάπτυξης, Εμπορικής Ναυτιλίας και του ΕΟΤ.

Αναλυτικότερα, οι παράλληλες εκδηλώσεις της `xenia` είναι οι ακόλουθες:


  1. Παρουσίαση μελέτης με τίτλο `Νέες τάσεις & προοπτικές στα ξενοδοχεία πόλης` (Μία αισθητική περιπλάνηση από το παρελθόν προς το μέλλον) στο ξενοδοχείο `Electra Palace` την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2005 στις 13:00, ενώ μετά θα ακολουθήσει δεξίωση.

  2. Εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων `xenia 2005` στο ξενοδοχείο `Divani Caravel`, στην αίθουσα `Ολυμπια` την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2005 στις 21:00. Να σημειωθεί ότι η τελετή απονομής των ομωνύμων τιμητικών διακρίσεων αποτελεί κάθε χρόνο, το αποκορύφωμα των παραλλήλων εκδηλώσεων της έκθεσης, ενώ η φετινή εκδήλωση θα είναι ένα αφιέρωμα στις προσπάθειες του ιδρύματος `Μελίνα Μερκούρη` για τον επαναπατρισμό των μαρμάρων του Παρθενώνα και θα τιμηθούν τρεις διακεκριμένες προσωπικότητες, βρετανοί φιλέλληνες. Στη συνέχεια της απονομής, θα ακολουθήσει επίσημο καθιστό δείπνο.
  3. Τελετή εγκαινίων 36ης `xenia` στο Εκθεσιακό Κέντρο Ο.Λ.Π., στην αίθουσα εκδηλώσεων, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2005 στις 14:00, ενώ θα ακολουθήσουν υποδοχή επισήμων και προσκεκλημένων, προσφωνήσεις προέδρων εκθέσεως και οργανωτικής επιτροπής, χαιρετισμοί πολιτικής ηγεσίας Υπουργείων Τουριστικής Ανάπτυξης, Εμπορικής Ναυτιλίας και Ε.Ο.Τ.. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παρουσίαση μελέτης με θέμα `Τουριστικές Επιχειρήσεις – Προμηθευτές Εξοπλισμών` (Έρευνα για τον σύγχρονο εξοπλισμό μικρών και μεγάλων τουριστικών μονάδων), βράβευση τριών μεγάλων ελληνικών εταιριών, που προσφέρουν υπηρεσίες στην τουριστική ανάπτυξη και στην εθνική οικονομία, καθώς και δεξίωση και στη συνέχεια ξενάγηση των επισήμων στα περίπτερα της έκθεσης.
  4. Ημερίδα με θέμα `Τουριστική Εκπαίδευση: Προβλήματα & Ελλείψεις, Ανάγκες & Προοπτικές` στο Εκθεσιακό Κέντρο Ο.Λ.Π., στην αίθουσα Εκδηλώσεων, την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2005 στις 09:30. Μετά τη λήξη της ημερίδας, θα ακολουθήσει τελετή βράβευσης των αριστούχων των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων της τρέχουσας χρονιάς, ενώ η επιλογή θα πραγματοποιηθεί σε συνεννόηση με τις σχολές τουριστικών επαγγελμάτων και τα έπαθλα θα είναι συμβόλαια πρόσληψης σε μεγάλα τουριστικά συγκροτήματα και επιχειρήσεις.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024