Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣε τρεις επιχειρήσεις οι τιμητικές διακρίσεις της xenia 2005

Σε τρεις επιχειρήσεις οι τιμητικές διακρίσεις της xenia 2005

Τρεις επιχειρήσεις βράβευσε η οργανωτική επιτροπή της έκθεσης xenia, για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, που με τη δραστηριότητά τους τιμούν τον ελληνικό τουρισμό, την επιχειρηματικότητα και […]

Τρεις επιχειρήσεις βράβευσε η οργανωτική επιτροπή της έκθεσης xenia, για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, που με τη<...> δραστηριότητά τους τιμούν τον ελληνικό τουρισμό, την επιχειρηματικότητα και την Ελλάδα, όπως είπε ο κ. Τάσος Κούμανης ιδρυτής της xenia και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής.

Η πρώτη τιμητική διάκριση δόθηκε στην αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines με αφορμή το χρυσό βραβείο που πήρε από την Ένωση Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών της Ευρώπης (ERA) ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία.
Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του κ. Θ. Βασιλάκη, ο κ. Σ. Δαλιάκας ο οποίος και υπογράμμισε ότι πρόκειται για την πρώτη ελληνική τιμητική διάκριση που παραλαμβάνει η εταιρεία μετά την ευρωπαϊκή διάκριση.

Η δεύτερη τιμητική διάκριση δόθηκε στον Attica Group και στον κ. Α. Παναγόπουλο. Με αφορμή την τιμητική διάκριση, ο κ. Α. Παναγόπουλος τόνισε ότι η superfast ferries, πριν από 30 χρόνια παραλάμβανε το πρώτο κρουαζιερόπλοιό της και ελπίζει η ελληνική κρουαζιέρα και ο τουρισμός να πάρουν πάλι τη θέση που τους αξίζει.

Το τρίο βραβείο της έκθεσης xenia παρέλαβε από τον κ. Αβραμόπουλο η γενική διευθύντρια της Ionia πορσελάνες, κ. Δήμου τονίζοντας ότι η εταιρεία, παρά τον έντονο ανταγωνισμό θα συνεχίσει να δημιουργεί, όχι μόνο καλές αλλά υψηλής ποιότητας πορσελάνες στην Ελλάδα αναπτύσσοντας συνεχώς τις δραστηριότητές της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024