Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣτη Μαρίνα Αγίου Κοσμά η φετινή έκθεση Exclusive Yachting

Στη Μαρίνα Αγίου Κοσμά η φετινή έκθεση Exclusive Yachting

Οι φίλοι του yachting και της θάλασσας γνωρίζουν πλέον καλά ότι δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν μακριά για να δουν τα καλύτερα σκάφη του κόσμουστο φυσικό τους στοιχείο – τη θάλασσα, […]

Οι φίλοι του yachting και της θάλασσας γνωρίζουν πλέον καλά ότι δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν μακριά για να δουν τα καλύτερα σκάφη του κόσμου<...>στο φυσικό τους στοιχείο – τη θάλασσα, καθώς μπορούν κάλλιστα να επισκεφθούν την Exclusive Yachting, την πλωτή έκθεση σκαφών αναψυχής, προϊόντων και υπηρεσιών yachting & lifestyle, που φέρνει στην Ελλάδα την αίγλη και τη λάμψη καταξιωμένων ναυτικών σαλονιών του εξωτερικού.

Η Exclusive Yachting 2005 διεξάγεται για τέταρτη φορά από 22 ως 25 Σεπτεμβρίου. Έρχεται δε ακόμη κοντύτερα, αφού φέτος θα φιλοξενηθεί στην Μαρίνα του Αγίου Κοσμά. Το Λιμάνι του Λαυρίου το οποίο φιλοξένησε τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Exclusive Yachting, υπήρξε ένας άψογος οικοδεσπότης που συνέβαλε με την μοναδικότητα του περιβάλλοντος χώρου και την υποστήριξη όλων των τοπικών αρχών στην επιτυχία και την καθιέρωση της Exclusive Yachting. Η μετακίνηση στην Μαρίνα του Αγ. Κοσμά, έρχεται να ικανοποιήσει την αυξανόμενη απαίτηση του κλάδου να έρθει η Exclusive Yachting κοντύτερα στην Αθήνα και το κοινό της.

Ο νέος τόπος διεξαγωγής εκτιμάται ότι θα δώσει στην Exclusive Yachting νέα ώθηση και δυναμική. Το σύγχρονο εκθεσιακό περιβάλλον, κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα εξαιρετικά σκάφη και θα υποστηρίξει την υλοποίηση πρωτότυπων happenings, που θα προκαλέσουν και θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον ικανοποιώντας ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Μόλις στην 4η χρονιά υλοποίησης, η Exclusive Yachting έχει χαρακτηριστεί ως το καθιερωμένο σαλόνι των μεγάλων σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα εφάμιλλο με τα αντίστοιχα του εξωτερικού και πόλος έλξης ενός ποιοτικού και στοχευμένου κοινού. Στην φετινή διοργάνωση αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερες από 50 εταιρίες, μεταξύ των οποίων το σύνολο της ελληνικής αγοράς σκαφών, και να παρουσιαστούν περισσότερα από 100 σκάφη με ελάχιστο μήκος 12μ., προερχόμενα από τα σημαντικότερα ναυπηγεία του κόσμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024