Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤέλη Ιανουαρίου η 37η Διεθνής Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας `xenia`

Τέλη Ιανουαρίου η 37η Διεθνής Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας `xenia`

Από τις 27 μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου 2006 η έκθεση xenia πραγματοποιεί την 37η παρουσίαση τηςστο εκθεσιακό κέντρο του Ο.Λ.Π. στον Πειραιά, σηματοδοτώντας για μια ακόμη φορά το παρόν […]

Από τις 27 μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου 2006 η έκθεση xenia πραγματοποιεί την 37η παρουσίαση της<...>στο εκθεσιακό κέντρο του Ο.Λ.Π. στον Πειραιά, σηματοδοτώντας για μια ακόμη φορά το παρόν και το μέλλον του ελληνικού τουρισμού, ενώ παράλληλα η διοργάνωση συμπίπτει και με την υλοποίηση της νέας τουριστικής πολιτικής και τον επαναπροσδιορισμό του τουριστικού μας προϊόντος και κυρίως με την εμφάνιση της νέας αναπτυξιακής πολιτικής που θεσμοθετήθηκε πρόσφατα.

Το τουριστικό προϊόν αλλάζει, οι ανάγκες των καταναλωτών διαφοροποιούνται και στο σύνολο τους οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό, φορείς και επιχειρηματίες θα πρέπει ταχέως να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της επιχειρηματικότητας στον τομέα του τουρισμού.

Σε αυτή τη χρονική περίοδο του έντονου ανταγωνισμού η 37η έκθεση xenia, σκοπεύει καταρχήν να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα ενημέρωσης, οργάνωσης και εξοπλισμού των μονάδων διαμονής, εστίασης & ψυχαγωγίας, μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η διεθνής βιομηχανία.

Το δεύτερο στοιχείο που οι διοργανωτές της έκθεσης υποστηρίζουν εξ αρχής και αποτελεί πλέον βασικό μέρος της όλης διοργάνωσης των εκθέσεων xenia, είναι η υποστήριξη και η προαγωγή του ευρύτερου επιχειρηματικού περιβάλλοντος του ελληνικού τουρισμού. Προς την κατεύθυνση αυτή η έκθεση σχεδιάζει την πραγματοποίηση ερευνών, μελετών και ημερίδων που ενισχύουν σημαντικά τις σχέσεις μεταξύ της τουριστικής βιομηχανίας και της αγοράς των προμηθευτών.

Το τρίτο στοιχείο που χαρακτηρίζει τις διοργανώσεις των εκθέσεων xenia αφορά στις παράλληλες εκδηλώσεις και στην κοινωνική δραστηριότητα, που η xenia Εκθέσεις Συνέδρια Α.Ε. έχει υιοθετήσει μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Περίπου 40 χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωση των εκθεσιακών δραστηριοτήτων της xenia, τα νέα δεδομένα στο χώρο του τουρισμού υπαγορεύουν την ανάγκη μιας νέας αντίληψης στην παροχή των υπηρεσιών που μεταξύ των άλλων καθορίζεται από την ποιότητα, τις ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Τέλος, η xenia 2006 έχοντας τα εχέγγυα και τις προδιαγραφές ενός θεσμού στο χώρο του τουρισμού, αναμένεται να αποτελέσει για άλλη μια φορά ένα καθοριστικό σημείο στην πορεία εξέλιξης της μεγαλύτερης βιομηχανίας για την ελληνική οικονομία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024