Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤέλη Σεπτεμβρίου η 4η Πλωτή Παρουσίαση Σκαφών Αναψυχής 2005

Τέλη Σεπτεμβρίου η 4η Πλωτή Παρουσίαση Σκαφών Αναψυχής 2005

Τέλη Σεπτεμβρίου, και ειδικότερα στις 22 – 25 του μηνός θα πραγματοποιηθεί φέτος η 4η πλωτή παρουσίαση πολυτελών σκαφών αναψυχής,προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle, `Exclusive Yachting 2005`, στη Μαρίνα […]

Τέλη Σεπτεμβρίου, και ειδικότερα στις 22 – 25 του μηνός θα πραγματοποιηθεί φέτος η 4η πλωτή παρουσίαση πολυτελών σκαφών αναψυχής,<...>προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle, `Exclusive Yachting 2005`, στη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά (Ολυμπιακά Ακίνητα), φέρνοντας την αίγλη και τη λάμψη των πιο καταξιωμένων σαλονιών του εξωτερικού στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο νέος τόπος διεξαγωγής δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ακόμη πιο επιτυχημένη διοργάνωση, υψηλότερων προδιαγραφών και συγκινήσεων, καθώς οι σύγχρονες υποδομές, κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα εξαιρετικά σκάφη και θα υποστηρίξουν την υλοποίηση πρωτότυπων happenings, που θα προκαλέσουν και θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον, ικανοποιώντας ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Περισσότερα από 150 εντυπωσιακά σκάφη αναψυχής με ελάχιστο μήκος 12μ., προερχόμενα από τα σημαντικότερα ναυπηγεία του κόσμου `θα δέσουν` για τέσσερις ημέρες στην Μαρίνα του Αγίου Κοσμά, ενώ περισσότερες από 40 εταιρίες, δηλαδή το σύνολο της Ελληνικής αγοράς yachting, θα είναι παρούσες σε αυτή την γιορτή της θάλασσας παρουσιάζοντας τα τελευταία μοντέλα σημαντικών οίκων.

Από την άλλη, στο χερσαίο τμήμα της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα καλύτερα lifestyle προϊόντα και ναυτιλιακά αξεσουάρ, σχεδιασμένα για εκείνους που ζουν τις yachting στιγμές τους και όχι μόνο, με άποψη και στυλ.

Σημαντικότερη στιγμή της εκδήλωσης, η οποία και θα σηματοδοτήσει το τέλος του καλοκαιριού, είναι το cocktail party που θα παρατεθεί προς τιμή των επίσημων προσκεκλημένων από τον κόσμο των επιχειρήσεων, της πολιτικής και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Το Exclusive cocktail θα ακολουθήσει τα εγκαίνια της εκδήλωσης από τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου. Τέλος, μία σειρά από πρωτότυπες δραστηριότητες και οργανωτικές καινοτομίες θα κάνουν την επίσκεψη στην Exclusive Yachting ακόμη πιο απολαυστική.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024