Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο Future Hotel Skins στην HORECA 2012: Τεχνολογικές καινοτομίες αλλάζουν όψη στα ξενοδοχεία
Νέο αρχιτεκτονικό project στην 7η HORECA

Το Future Hotel Skins στην HORECA 2012: Τεχνολογικές καινοτομίες αλλάζουν όψη στα ξενοδοχεία

Το “Future Hotel Skins”, που θα παρουσιαστεί στην 7η HORECA, είναι να πρωτότυπο concept που φιλοδοξεί να μεταμορφώσει μέσα και έξω τα ξενοδοχεία μέσω διαδραστικών υλικών και καινοτόμων τεχνολογιών.

Οι επαγγελματίες του τουρισμού θα γνωρίσουν από κοντά το νέο αρχιτεκτονικό project “Future Hotel Skins” του ιταλικού studio Well-Tech, που θα παρουσιαστεί στην 7η HORECA 2012 από το Σάββατο 4 έως την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Το project είναι ένα πρωτότυπο concept που φιλοδοξεί να μεταμορφώσει μέσα και έξω τα ξενοδοχεία -και όχι μόνο- μέσω διαδραστικών υλικών και καινοτόμων τεχνολογιών. Το “Future Hotel Skins” θα παρουσιάσει 4 λύσεις για την ολική μεταμόρφωση κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης, είτε πρόκειται για μεμονωμένες μονάδες, για αλυσίδες ξενοδοχείων είτε για ένα bar ή ένα εστιατόριο.

– Media Hotel: Ένα ξενοδοχείο με διαδραστικές τεχνολογίες για μια εμπειρία Τρίτης Γενιάς. Στο hall του Media Hotel δημιουργείται ένας media τοίχος, που συνδέει διαδραστικά τα halls της εκάστοτε παγκόσμιας αλυσίδας σε πραγματικό χρόνο.
– Fashion Hotel: Ένα ξενοδοχείο με εξελιγμένα υλικά, design και τεχνολογίες. Σε διαφορετικά σημεία του Fashion Hotel σχεδιάζονται εικονικά μοντέλα που ξεπροβάλλουν από το πουθενά και “παρελαύνουν” στο lobby, το lounge και στους διαδρόμους. Όλα αυτά χάρη στις τρισδιάστατες ολογραφικές προβολές που ενεργοποιούνται από ανιχνευτές κίνησης.
– Free Energy Hotel: Ένα ξενοδοχείο με υψηλής ποιότητας υλικά που “συλλαμβάνουν” την κίνηση των ανθρώπων και την μεσχηματίζουν σε ηλεκτρισμό για χρήση από το ξενοδοχείο.
– Play Hotel: Ένα ξενοδοχείο με διαδραστικά υλικά και τεχνολογίες που επιτρέπουν το παιχνίδι και αλληλεπιδρούν με παιδιά και ενήλικες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024