Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπρος“Cyprus on Ice” παγοδρόμιο στο My Mall Limassol, στην Κύπρο
Πάθος για πάγο τώρα και στο νησί της Αφροδίτης

“Cyprus on Ice” παγοδρόμιο στο My Mall Limassol, στην Κύπρο

Το πάθος για πάγο έχει φτάσει και στη Κύπρο με τα εγκαίνια και λειτουργία του Cyprus on Ice, ένα πολυτελές και υπερσύγχρονο κυκλικό παγοδρόμιο διαστάσεων (430 τ.μ.). στο My Mall […]

Το πάθος για πάγο έχει φτάσει και στη Κύπρο με τα εγκαίνια και λειτουργία του Cyprus on Ice, ένα πολυτελές και υπερσύγχρονο κυκλικό παγοδρόμιο διαστάσεων (430 τ.μ.). στο<...> My Mall Limassol, το νέο και μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου, που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το Σάββατο, 30 Μαΐου 2009.

Εντυπωσιακά και πρωτότυπα ήταν τα “επί πάγου” εγκαίνια του My Mall, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 29 Μαΐου 2009 στο χώρο του παγοδρομίου. Στα εγκαίνια οι επίσημοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσαν τον δημοφιλές Έλληνα τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, να τραγουδάει πάνω στον πάγο, καθώς και ένα πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικού πατινάζ.

Τοποθετημένο στή βάση του λαμπερού mall, το παγοδρόμιο Cyprus on Ice λειτουργεί καθημερινά από τις 11 π.μ. έως και τις 11 μ.μ., παρέχοντας ένα διαφορετικό τρόπο διασκέδασης και άθλησης στους νέους κάθε ηλικίας.

Πρωτότυπα events, πάρτι και εκδηλώσεις επί πάγου, μαθήματα από εξειδικευμένους συνοδούς που βοηθούν τα πρώτα βήματα των αρχαρίων, ειδικά προγράμματα για σχολεία, είδη πατινάζ και εξοπλισμός ice hockey, προσφέρονται στον επισκέπτη του CYPRUS ON ICE.

Σύμφωνα με την εταιρεία εγκατάστασης του παγοδρομίου, ΟΝICE.gr, ραγδαία είναι η εξέλιξη και η ανάπτυξη παγοδρομιών στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε χώρες με υψηλές θερμοκρασίες, γενικότερα, με νέα πρωτοποριακά έργα (σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους) να κλέβουν της εντυπώσεις χειμώνα, καλοκαίρι.

Λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια του Cyprus on Ice, η ΟNICE.gr, εγκατέστησε το μεγαλύτερο έργο πάγου στην Ελλάδα, το Ολυμπιακών προδιαγραφών παγοδρόμιο στο Ολυμπιακό Κέντρο Λιοσίων (που φιλοξενεί σήμερα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παγοδρομιών 2009).

Οι προοπτικές για την ανάπτυξη των παγοδρομιών φαίνεται από το πάθος και την αφοσίωση των αθλητών που συνεχίζουν να συμμετάσχουν και να διακρίνονται σε διεθνείς αγώνες Χόκεϊ επί πάγου, γεγονός που εντυπωσίασε πρόσφατα τον κ. Adam Sollitt, επιθεωρητή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χόκεϊ επί Πάγου στην τελετή έναρξης του Ελληνικού Πρωταθλήματος Παγοδρομιών. “Εχω μείνει πολύ εντυπωσιασμένος από τη διοργάνωση, εγκατάσταση και ποιότητα του πάγου, αλλά ιδιαίτερα από την αφοσίωση και πάθος των Ελλήνων αθλητών”.

Σύμφωνα με την ONICE.gr το νέο ρεύμα κινήσεις “επί πάγου” οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, αλλά το πιο σημαντικό είναι η τεχνολογία με σύγχρονες και οικολογικές υποδομές που προσφέρουν “ποιοτικό πάγο” και παγοδρόμια υψηλών προδιαγραφών. Τα παγοδρόμια έχουν εμπορικά και κοινωνικά οφέλη. Λειτουργούν ως πόλος έλξης για το ήδη υπάρχον κοινό του πάγου (π.χ. αθλητές, Έλληνες του εξωτερικού, επισκέπτες) και ως διασκέδαση και ψυχαγωγία για παιδιά κάθε ηλικίας.

Το φορητό παγοδρόμιο αλουμινίου αποτελείται από μια σειρά πτυσσόμενων πανέλων, τα οποία συνδέονται εύκολα μεταξύ τους. Αυτό που καθιστά μοναδικό το εν λόγω σύστημα είναι η πτυσσόμενη πίστα αλουμινίου της Ice-World, που ξεδιπλώνεται εύκολα χωρίς εργαλεία ή άλλο εξοπλισμό. Όλα τα πτυσσόμενα παγοδρόμια είναι πιστοποιημένα κατά ISO-14001. Η κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με άλλα παγοδρόμια είναι ιδιαίτερα οικονομική ως αποτέλεσμα της χρήσης του καλύτερου αγωγού ψύξης, δηλαδή του αλουμινίου, και του γεγονότος ότι οι σωλήνες ψύξεως βρίσκονται μέσα και όχι κάτω από τον πάγο. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα ψύξης μπορεί να δημιουργήσει και να διατηρήσει τον πάγο χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερη ενέργεια, ακόμα και σε θερινές θερμοκρασίες.

Τα παγοδρόμια αυτά που διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, προκειμένου να προσαρμόζονται σε κάθε τοποθεσία παρέχονται προς ενοικίαση από την ΟΝICE.gr., έτοιμα, συνοδευόμενα από συστήματα περίφραξης και ψύξης, στέγαστρα, τέντες και όλα τα περιφερειακά όπως πατίνια, κράνη, ράφια και ειδικά ελαστικά δάπεδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024