Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΟλοκληρώθηκε στο Πόρτο Καρράς Golf Resort το EGA International Seniors Championship
Ο μεγαλύτερος αγώνας στην κατηγορίαα Seniors στην Ευρώπη

Ολοκληρώθηκε στο Πόρτο Καρράς Golf Resort το EGA International Seniors Championship

Μετά από τρείς μέρες αγώνα, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκολφ EGA International Seniors` Championship ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Πόρτο Καρράς Golf Resort, υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ. Νικητής στην κατηγορία […]

Μετά από τρείς μέρες αγώνα, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκολφ EGA International Seniors` Championship
ολοκληρώθηκε στο γήπεδο<...> Πόρτο Καρράς Golf Resort, υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ. Νικητής στην κατηγορία Seniors Ανδρών αναδείχθηκε ο Federico Lang (Ιταλία, 216) ενώ, ο Maurice Kelly (Ιρλανδία 217) κατέκτησε τη δεύτερη θέση και ο Έλληνας Γεώργιος Βαφειάδης την τρίτη (218). Στην κατηγορία Seniors Γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Virginie Burrus (Γαλλία 222), στη δεύτερη θέση η Viveca Hoff (Σουηδία, 229), και την τρίτη η Cornelia Schmidt-Stutzle (Γερμανία, 230).

Ο αγώνας, από τους πιο σημαντικούς στο χώρο του ευρωπαϊκού γκολφ, κρίνει τον Πρωταθλητή Seniors για το 2009. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 132 παίκτες και παίκτριες από 19 ευρωπαϊκές χώρες. Οι γυναίκες ήταν άνω των 50 ετών και οι άντρες άνω των 55 ετών.

Στην τελετή έναρξης των αγώνων και απονομής επάθλων, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΟΓ, κ. Πέτρος Δούκας, μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, ο επίτιμος γενικός γραμματέας της ΕΟΓ, κ. Φίλιππος Παπαλαυρέντης, ο κ. Κωνσταντίνος Στέγγος, πρόεδρος ομίλου Τεχνικής Ολυμπιακής, η Anne Lanrezac, πρόεδρος Championship Committee της Γαλλίας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γκολφ, ο Johnny Storjohann, γενικός γραμματέας Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γκολφ, ο Jodel Stein, αντιπρόεδρος Championship Committee EGA, ο Richard Heath, διευθυντής αγωνιστικού τμήματος EGA, η κα Καίτη Γκιώση, πρόεδρος Ομίλου Γκολφ Θεσσαλονίκης κ.ά.

Ο κ. τόνισε: “Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που η χώρα μας κατόρθωσε να πάρει την διοργάνωση αυτή από χώρες με πεντηκονταπλάσιο αριθμό γηπέδων και μεγαλύτερη γκολφικη υποδομή, όπως η Ισπανία, Πορτογαλία, κ.λπ.”. Ο κ. Στέγγος δήλωσε: “Είναι τιμή για εμάς να φιλοξενούμε ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά – το μεγαλύτερο που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ – σε ένα από τα αρτιότερα Resort και γήπεδα Γκολφ της Ελλάδος, το Πόρτο Καρράς”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024