Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟλοκληρώθηκε το 5ο ετήσιο Πρωτάθλημα Γκολφ Αποδήμου Ελληνισμού στο Γκολφ Γλυφάδας
Με την ευγενική χορηγία του ΕΟΤ

Ολοκληρώθηκε το 5ο ετήσιο Πρωτάθλημα Γκολφ Αποδήμου Ελληνισμού στο Γκολφ Γλυφάδας

Το 5ο ετήσιο “Πρωταθλημα Γκολφ Αποδήμου Ελληνισμού” ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο ιστορικό γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας το Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κάτω από την αιγίδα της Ελληνικής […]

Το 5ο ετήσιο “Πρωταθλημα Γκολφ Αποδήμου Ελληνισμού” ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο ιστορικό γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας το Σάββατο, 29 Αυγούστου<...> 2009. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κάτω από την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, όπως και η δεξίωση και απονομή βραβείων στους νικητές με την ευγενική χορηγία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Ήταν η πέμπτη συνεχή χρονιά που γκολφερ ελληνικής καταγωγής από την Αυστραλία, ΗΠΑ, Ν. Αφρική, Αγγλία και Καναδά ταξίδεψαν στην μητέρα πατρίδα τους για να παίξουν το αγαπημένο τους σπορ στα πλαίσια των διακοπών τους.

Στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, κ. Πέτρος Δούκας αναφέρθηκε στο σημαντικό γεγονός ότι (υστέρα από την αναμενόμενη απόφαση που θα παρθεί στις 9 Οκτωβρίου) το γκολφ θα γίνει Ολυμπιακό άθλημα το 2016, το όποιο θα έχει θετικά αποτελέσματα για το άθλημα γενικότερα.

Κύριος ομιλητής στην δεξίωση ήταν ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Ιωάννης Κοφίνης, ο οποίος μίλησε για τον ρόλο των απόδημων Eλλήνων στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Ιωάννης Θεοδωρόπουλος με τη σειρά του, ευχαρίστησε την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ και δήλωσε ότι ο νέος φορέας θα ανακαινίσει το γήπεδο προς το καλύτερο όταν, με βάση τον vόμο, μετά το τέλος του Δεκεμβρίου 2009, αλλάξει το καθεστώς της διοίκησης.

Φέτος για πρώτη φόρα, ο νικητής επιβραβεύθηκε διπλά, καθώς το πολυτελές θέρετρο και γήπεδο γκολφ Costa Navarino στη Πύλο, Μεσσηνία, προσέφερε δωρεάν διαμονή πέντε ήμερων (σε ένα από τα ξενοδοχεία του Navarino Dunes) και δυο μέρες δωρεάν golf fees για δύο άτομα.

Ο επίσημος χορηγός της ΕΟΓ, Aegean Airlines, με τη σειρά της προσέφερε στους νικητές από 2 εισιτήρια σε προορισμό του δικτύου της αεροπορικής εταιρείας.

Οι νικητές που διαγωνίστηκαν στο 36 Hole Stroke Play Πρωτάθλημα Γκολφ Αποδήμου Ελληνισμού ήταν:
Α` Κατηγορία Ανδρών (Gross), 1η Θέση – Παρθένης, Σταύρος, 2η Θέση – Ευθημιάδης, Νίκος, Jr.
Α` Κατηγορία Ανδρών Net – Ρουμανάς, Σούλης
B` Κατηγορία Ανδρών (Eclectic) – Γιαννόπουλος, Βασίλης
B` Κατηγορία Ανδρών (Net)
1η Θέση – Σασσαγιάννης, Οδυσσέας, 2η Θέση – Μωισίδης, Νίκος
Κατηγορία Γυναικών
GROSS – Τόκα, Στεφανία
ΝΕΤ – Πούλ, Κασσάνδρα

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024