Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Alkyon Resort Hotel & Spa έλαβε Πιστοποιητικό Προσβασιμότητας ΑμεΑ
Ξενοδοχεία

Το Alkyon Resort Hotel & Spa έλαβε Πιστοποιητικό Προσβασιμότητας ΑμεΑ

Οι πιστοποιήσεις του Alkyon Resort Hotel & Spa και του ανθρώπινου δυναμικού του πραγματοποιήθηκαν από τον φορέα πιστοποίησης ‘PEOPLECERT’.

Υλοποιόντας τη δέσμευση της διοίκησης για παροχή προσβάσιμων υπηρεσιών σε όλους επισκέπτες του, το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa έλαβε Πιστοποιητικό Προσβασιμότητας (Accessibility Pass) για Άτομα Με Αναπηρία όρασης και νόησης.

Παράλληλα, στελέχη και υπάλληλοι του ξενοδοχείου συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εξυπηρέτηση πελατών με ανάγκες προσβασιμότητας, από τους οποίους 11 άτομα πιστοποιήθηκαν με τα Accessibility Certifications for Professionals in Hotel Management, Hotel Guest Services και Hotel Housekeeping & Facilities Services, ανάλογα με την ειδικότητά τους.

Το Accessibility Pass είναι ένα ολοκληρωμένο παγκόσμιο σύστημα πιστοποίησης ξενοδοχειακών μονάδων, το οποίο αξιολογεί και κατατάσσει το επίπεδο προσβασιμότητας που προσφέρουν, βάσει των Υποδομών, των Υπηρεσιών και των Δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού τους. Οι πιστοποιήσεις του Alkyon Resort Hotel & Spa και του ανθρώπινου δυναμικού του πραγματοποιήθηκαν από τον φορέα πιστοποίησης ‘PEOPLECERT’.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa 5*, βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας. Χτισμένο σε μια έκταση 23.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Το βραβευμένο πολυτελές κέντρο υγείας και ευεξίας ‘Spa Center’ του ξενοδοχείου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ευεξίας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 5 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.

Το Alkyon Resort Hotel & Spa διαθέτει μοναδικούς χώρους συνεδρίων, παρουσιάσεων, εταιρικών συναντήσεων, σεμιναρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Οι αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση των 10 ατόμων μέχρι μια εκδήλωση 1.100 ατόμων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024