Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΜεγάλο διεθνές ενδιαφέρον για το 4ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού στη Ρόδο
Διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον για το 4ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού στη Ρόδο

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και, συγκεκριμένα, το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού” φιλοξενεί και διοργανώνει το “4ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Τουρισμού” με θέμα “Planning for the […]

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και, συγκεκριμένα, το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού” φιλοξενεί<...> και διοργανώνει το “4ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Τουρισμού” με θέμα “Planning for the Future & Learning from the Past: Contemporary Developments in Travel, Tourism and Hospitality”, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς στην Ιξιά της Ρόδου από τις 3 έως τις 5 Απριλίου 2009.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τους διοργανωτές του συνεδρίου, έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα παρευρεθούν περισσότεροι από 320 ακαδημαϊκοί, καθηγητές πανεπιστημίων, ερευνητές, αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού, από 34 χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας, της Μ. Ανατολής και της Ωκεανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δοθεί σημαντική δημοσιότητα στο συνέδριο από τα διεθνή ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ που ασχολούνται με τον τουρισμό και την φιλοξενία -κάτι μάλλον ασυνήθιστο, αλλά και ευχάριστο για επιστημονικό συνέδριο που διοργανώνεται στην Ελλάδα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων και των εργασιών του συνεδρίου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα http://www.chios.aegean.gr/tourism/conference.htm. Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κεντρικές ομιλίες καταξιωμένων ομιλητών και πάνελ εξεχουσών ομιλητών από τον ακαδημαϊκό χώρο και την τουριστική βιομηχανία. Επίσης, θα παρουσιαστούν περισσότερες από 200 επιστημονικές εργασίες από ερευνητές και ακαδημαϊκούς προερχόμενους από 29 χώρες του κόσμου, κάνοντας το συνέδριο ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποτελεί το μοναδικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα που προσφέρει προπτυχιακές σπουδές στον τουρισμό (ως κατεύθυνση στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Χίο), καθώς και ολοκληρωμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τουρισμό επιπέδου master και διδακτορικού.

Το 4ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024