Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ μηχανή που θα αντικαταστήσει την σφουγγαρίστρα
Νέα μηχανή πλύσεως-στεγνώσεως δαπέδων Karcher BR 30/4 C

Η μηχανή που θα αντικαταστήσει την σφουγγαρίστρα

Το σφουγγαρόπανο και ο κουβάς χρησιμοποιούνται ακόμα συχνά για εργασίες συντήρησης καθαρισμού σε τουαλέτες, αίθουσες εκθεμάτων και bars. Όμως αυτές οι χειρωνακτικές εργασίες καθαρισμού μπορούν να εκτελεστούν γρηγορότερα, πιο αποτελεσματικά […]

Το σφουγγαρόπανο και ο κουβάς χρησιμοποιούνται ακόμα συχνά για εργασίες συντήρησης καθαρισμού σε τουαλέτες, αίθουσες εκθεμάτων<...> και bars. Όμως αυτές οι χειρωνακτικές εργασίες καθαρισμού μπορούν να εκτελεστούν γρηγορότερα, πιο αποτελεσματικά και με πιο υγιεινό τρόπο με το νέο μηχάνημα πλύσεως-στεγνώσεως δαπέδων της Karcher, BR 30/4. Η μηχανή διαθέτει μια κυλινδρική βούρτσα και είναι κατάλληλη για σκληρές επιφάνειες περίπου 20 τετραγωνικών μέτρων και άνω.

Η πίεση επαφής της κυλινδρικής βούρτσας είναι δέκα φορές υψηλότερη από αυτή που ασκείται με ένα σφουγγαρόπανο κατά τη διάρκεια του χειρωνακτικού καθαρισμού. Αυτό εξασφαλίζει το ότι ακόμα και τα πλακάκια και τα λεπτά κεραμικά πλακάκια μπορούν να καθαριστούν σχεδόν χωρίς προσπάθεια. Καθώς η μηχανή εκτοξεύει νερό, τρίβει και απλώνει το καθαριστικό διάλυμα με ένα μόνο πέρασμα, το δάπεδο στεγνώνει αμέσως – δεν υπάρχει κίνδυνος γλιστρήματος.

Όσον αφορά την εμφάνισή του, η BR 30/4 C μοιάζει με ηλεκτρική σκούπα όρθιου τύπου. Είναι επίσης το ίδιο ευκίνητη και εύκολη στο χειρισμό. Μπορεί κανείς να την σπρώχνει και να την τραβά κατά μήκος του δαπέδου. Η χαμηλή κεντρική βούρτσα, με ύψος κάτω από το μηχάνημα 7 εκ. μόνο, επιτρέπει τον καθαρισμό κάτω από τα έπιπλα. Η μέθοδος καθαρισμού σε δύο στάδια μπορεί να εφαρμοστεί σε δάπεδα με υψηλό επίπεδο ρύπων ώστε να επεκταθεί ο χρόνος αντίδρασης του χημικού καθαριστικού.

Καθώς ζυγίζει μόνο 11 κιλά, η μηχανή μπορεί να μεταφερθεί με ευκολία – σε σκάλες, για παράδειγμα. Οι κάδοι καθαρού και ακάθαρτου νερού μπορούν να αφαιρεθούν ξεχωριστά για αναπλήρωση ή άδειασμα σε νεροχύτη.

Η έκδοση Advance του μοντέλου BR 30/4 C περιέχει χειροκίνητο σωλήνα αναρρόφησης για την αφαίρεση ρύπων από δυσπρόσιτα σημεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024